Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

AHL: Bļugeram rezultatīva piespēle uzvarā pār Gudļevski

Latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē un kaldināja Vilksbāres/Skrentonas Penguins komandas uzvaru.

Penguins viesos ar rezultātu 5:2 (4:0, 0:1, 1:1) pārspēja vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvēto Bridžportas Sound Tigers vienību.

Bļugeras ar rezultatīvu piespēli izcēlās mača desmitajā minūtē, kad palīdzēja atklāt rezultātu.

Spēles pirmajā periodā mājinieku vārtus sargāja Īmons Makedams, kurš atvairīja desmit no 14 pretinieku mestajām ripām, bet pārējās divas trešdaļas vārtos stāvēja Gudļevskis, kurš neitralizēja 12 no 13 metieniem.

Bļugers šajā mačā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Viņš šosezon 68 spēlēs guvis 20 vārtus, veicis 24 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +16. Ar 44 punktiem viņš ir trešais rezultatīvākais spēlētājs savā komandā.

Tikmēr Gudļevskis šosezon aizvadītajos 36 mačos vidēji ielaidis 2,85 ripas un atvairījis 89,6% metienu.

Tāpat svētdien spēlēja vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kurš neglāba Klīvlendas Monsters komandu no zaudējuma savā laukumā 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) Sanantonio Rampage vienībai.

Kivlenieks šajā mačā atvairīja 27 no 31 pretinieku mestās ripas. Viņš šajā sezonā 41 spēlē vidēji ielaidis 3,22 ripas un atvairījis 89,0% metienu.

Citā mačā ārpus pieteikuma palika aizsargs Kristofers Bindulis, viņa pārstāvētajai Hēršijas Bears viesos ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:3, 1:0) zaudējot Šarlotas Checkers.

AHL kopvērtējumā Penguins ar 94 punktiem 74 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā un jau garantējusi vietu izslēgšanas turnīrā, bet Sound Tigers ar 80 punktiem ir piektā. Savukārt pēdējo vietu astoņu komandu konkurencē šajā divīzijā ar 67 punktiem 74 cīņās ieņem Bears.

Centrālajā divīzijā Monsters ar 58 punktiem 73 cīņās ieņem pārliecinošu pēdējo, septīto, pozīciju, tikmēr uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē Barracuda ar 70 punktiem 65 mačos ir piektā starp astoņām Klusā okeāna divīzijas vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi