Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Ak Bars Balašihā otrreiz uzvar HK MVD hokejistus

Latvijas hokeja valstsvienības treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais hokeja klubs MVD piedzīvojis otro zaudējumu Gagarina kausa izcīņas finālsērijā pret Kazaņas Ak Bars. Piektdien “miliči” savā laukumā piekāpās ar rezultātu 1:4. Ak Bars hokejisti izvirzījuāsies vadībā sērijā 2:0, trešā spēle paredzēta pirmdien Kazaņā.

Pirmajā trešdaļā neliels pārsvars bija Kazaņas komandai, taču abas komandas ļoti uzmanīgi darbojās aizsardzībā, un bīstamu situāciju pie vārtiem bija maz. Toties otrajā periodā, kad bija nospēlētas tikai 78 sekundes un abās komandās bija pa četriem laukuma spēlētājiem Ak Bars atklāja rezultātu. Paša aizsargu nosegts, MVD vārtsargs Gārnets nenoreaģēja uz viesu aizsarga Grigorija Paņina tālu metienu.Trešdaļas vidū skarbus brīžus nācās piedzīvot mājinieku līdzjutējiem. Saņēmis triecienu ar ripu pa galvu – turklāt no sava partnera – ar asiņojošu galvu uz ģērbtuvēm devās viens no MVD vadošajiem uzbrucējiem Cvetkovs. Taču vēl līdz pārtraukumam viņš atgriezās uz ledus.Piecas minūtes līdz perioda beigām laukuma saimnieki palika mazākumā, un Ak Bars hokejistiem bija nepieciešamas tikai 20 sekundes, lai realizētu skaitlisko pārsvaru. Pēc lieliskas piespēles gar vārtiem Gārnetu otrreiz pārspēja Dmitrijs Obuhovs.Trešās trešdaļas sākumā Znaroka un Vītoliņa komandas situācija kļuva kritiska. Kombināciju skaitliskajā vairākumā ar metienu no asa leņķa pabeidza Jarko Immonens – 0:3.HK MVD hokejistiem bija nepieciešamas četras minūtes, lai vienus vārtus atspēlētu – precīzs bija Martina Štrbaka metiens. Taču 16 sekundes līdz pamatlaika Dmitrijs Obuhovs izdzēsa pēdējās mājinieku cerības ar raidījumu tukšos vārtos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Uz LOK prezidenta amatu kandidēs pieci pretendenti

7. maijā noslēdzās Olimpisko sporta veidu federāciju pieteikumu iesniegšana Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu sesijā paredzētajām vēlēšanām. Kopum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi