Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ankipāns: Bēgot no ripas, nevar uzvarēt nevienu

Rīgas Dinamo komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns preses konferencē pēc vienības zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar 0:7 pret Omskas Avangard salīdzināja abu komandu pašatdevi un pašaizliedzību, kura, viņaprāt, izšķīra spēles likteni.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Dinamo trešdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 0:7 (0:2, 0:3, 0:2) kapitulēja Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas Avangard.

"Varu apsveikt Hārtliju ar ļoti labu uzvaru. Ļoti labs komandas darbs," ar uzslavām viesu komandas galvenā trenera vadītajam Avangard savu runu preses konferencē sāka Ģirts Ankipāns. "Bet es domāju, ka mača likteni izšķīra viens moments. Varu salīdzināt tikai ar Avangard spēlētāju momentu. Pirmajā golā, kur metiens bija no zilās līnijas, mūsu spēlētājs izvairījās no ripas. tā nevar izcīnīt nekādas uzvaras ne pret ko. Momentā, kad Avangard spēlētājs guva traumu, pāris sekundes iepriekš, viņš nobloķēja ripu ar krūtīm. Un tas principā izšķīra spēles likteni."

Bobs Hārtlijs bija apmierināts ar savas komandas sniegumu: "Lielisks pilnīgi visas komandas sniegums. Ar šo spēli uzsākām triju izbraukuma maču sēriju. Pirmo periodu gribējām sākt uz labas nots, un, lai arī pretinieki spēlēja ļoti agresīvi, spēlējām disciplinēti, mačā nopelnot tikai vienu noraidījumu, arī vairākuma brigāde izdarīja savu darbu, pēdējās piecās - sešās spēles esot neticami laba. Tas par spīti savainojumiem, arī šonakt zaudējot šī iemesla dēļ Maksimu Čudinovu. Rīt viņu apskatīs ārsti, bet labi neizskatās. Esmu ļoti lepns ar savu vienību. Lieliski hokejisti, kuri smagi strādā."

Nākamajā mačā Dinamo sestdien viesosies pie Maskavas CSKA, bet nākamnedēļ aizvadīs divas mājas spēles ar Maskavas apgabala Vitjaz un Minskas Dinamo vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi