Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ankipāns: Esam ļoti apmierināti, ka beidzot uzvarējām spēli viesos

Rīgas Dinamo galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc izcīnītās uzvaras pār Pētera Skudras trenēto Čeļabinskas Traktor pēcspēles preses konferencē atzīmēja pašaizliedzīgo spēli savas komandas izpildījumā un izteica gandarījumu par pirmo šosezon viesos izcīnīto uzvaru.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka ar trim gūtiem vārtiem otrajā periodā otro spēli pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) izcīnīja Rīgas Dinamo, kas izbraukumā ar rezultātu 4:3 (1:0, 3:1, 0:2) pieveica Pētera Skudras vadīto Čeļabinskas Traktor.

Ankipāns izteica gandarījumu par pirmo uzvaru šosezon pretinieka laukumā: "Ļoti labi, ka mēs šodien vinnējām, jo šobrīd neesam komfortablā situācijā. Pēdējos mačos spēlējām ļoti pašaizliedzīgi, un arī šodien uzvarējām, pateicoties pašaizliedzīgai spēlei. Beigās Traktor ļoti gribēja panākt izlīdzinājumu un daudz laika pavadīja mūsu zonā, taču mēs izturējām līdz beigām. Esam ļoti apmierināti, ka beidzot uzvarējām spēli viesos."

Latvijas speciālists Čeļabinskas komandā Skudra apsveica Dinamo ar uzvaru un izteica neapmierinātību ar mača sākumu: "Mums, protams, savā laukumā nav tiesību tā aizvadīt mača sākumu. Mums tā ir tāda tradīcija, ka savā laukumā mierīgi iešūpojamies un skatāmies, cik zemu varam nolaisties. No 1:4 atspēlēties ir ļoti grūti. Šeit ir jāatbild uz jautājumu, kāpēc sev tā atļaujam sākt spēles, it sevišķi mājās. Tas vienkārši ir bezatbildīgi. Tā vienkārši nedrīkst. Pēc tam mēģinām radīt brīnumus un demonstrēt, ka mēs varam spēlēt hokeju. Diemžēl tas nestrādā. Katra spēlētāja koncentrācija pirms mača ir nepieciešama no pirmās sekundes. Neatkarīgi no tā, kāds ir rezultāts. Iziet laukumā un spēlēt. Tas mums mača sākumā vienkārši iztrūkst."

Trešdien Rīgas hokejisti viesosies pie Nursultanas Baris.

Rīgas klubs ar desmit punktiem 17 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā. Savukārt Traktor ar 18 punktiem 20 dueļos ieņem astoto vietu Austrumos.

Pirms šīs cīņas Dinamo un Traktor vienības KHL savā starpā bija spēkojušās 22 reizes, no kurām rīdzinieki uzvarējuši tikai piecās, visas reizes gūstot virsroku pamatlaikā. Traktor hokejisti rīdziniekiem nav bijuši pa zobam jau deviņās spēlēs pēc kārtas, iepriekšējo panākumu izcīnot 2014.gada janvārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi