Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ankipāns: Noraidījumi otrajā periodā mūs salauza

Latvijas komanda Rīgas Dinamo ceturtdien maču zaudēja tajā brīdī, kad otrajā periodā pēc noraidījumiem ielaida divus vārtus, pauž rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā viesos ar rezultātu 1:5 (0:0, 1:3, 0:2) piekāpās Maskavas Spartak komandai, kuras labā vārtus guva latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Viesi izvirzījās vadībā, taču ātri ielaida divus vārtus - pirmos mazākumā  un otros aizturētā soda laikā.

"Labi iesākām spēli un pārņēmām iniciatīvu, bija laba kustība. Otrajā periodā tikām pie noraidījumiem, kas mūs salauza. Viņi ātri iemeta vārtus un izšķīra mača likteni. Tajā brīdī mēs zaudējām spēli," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Lai gan nepilnu četru minūšu laikā tika ielaisti trīs vārti, Ankipānam nebija doma veikt vārtsargu maiņu.

"Būtībā spēlējām labi, tāpat kā Nižņekamskā, vienkārši iekritām uz noraidījumiem. Šodien vajadzēja gūt vārtus jau mača sākumā. Domāsim un centīsimies tikt galā ar to, kas notiek. Ir dažas nianses, kas rada jautājumus. Bet nu noraidījumi bija pārāk daudz," neapmierināts bija Ankipāns.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Oļegs Znaroks bija neapmierināts ar komandas spēli pirmajā trešdaļā.

"Pirmais periods bija drausmīgs, vienkārši ārprāts. Pārtraukumā parunājām un nākamos divus periodus aizvadījām neslikti. Nu kā neslikti? Protams, gribējās vēl labāk, solīdāk," pauda Znaroks, kuram Spartak vadīšanā palīdz Harijs Vītoliņš.

Arī Dinamo aizsargs Nerijus Ališausks, kurš rīdziniekiem guva vienīgos vārtus, atzina, ka pirmais periods bijis labs.

"Spējām izveidot labu momentus. Otro iesākām tāpat, izvirzījāmies vadībā un tad kaut kas notika. Nopelnījām noraidījumus, ko nespējām izturēt. Mazākums arī šodien mūs pievīla. Tad jau viņi ieguva pārliecību, bet mums diži nekas neizdevās, lai arī ļoti centāmies," klubs citē Ališauska teikto.

Tieši lietuviešu hokejists ar metienu no zilās līnijas izvirzīja Dinamo komandu vadībā.

"Džeikobs [Jākobs Berjlunds] atdeva perfektu piespēli, noliekot ripu tiešu uz nūjas lāpstiņas. Tad atliek tikai mest pa vārtiem," komentēja Ališausks.

Rīdzinieki cieta trešo zaudējumu pēc kārtas, sezonas pirmajā izbraukumā paliekot bez punktiem, turklāt šajā sērijā ielaisti 16 vārti.

"Pirmais sezonas izbraukums, protams, vērtējams vāji. Pazuda mūsu spēle. Mazākums ļoti slikts, vairākums pieticīgs. Brauksim mājās un analizēsim, kur ir problēma. Uz pirmdienu šis viss ir jālabo," uzsvēra Ališausks.

Latvijas komanda pēc pirmā izbraukuma beigām uz divām spēlēm atgriezīsies mājās, kur tiksies ar Habarovskas Amur un Jaroslavļas Lokomotiv.

Top komentāri

Par
P
Rīgas "Dinamo" diemžēl nav vērts pārdzīvot, drīzāk jāslimo par Znaroku, Vītoliņu, Karsumu, Daugaviņu.
Bet viens
B
nejēga uzrakstīja, ka Rīgas "Dinamo" eksaminēs Maskavas "Spartaku:))) Lielīb a naudu nemksā, bet pēc tam kauns... Bet šai personai vispār kauns ir? "
milicis
m
Īstus dinamovcus nespēj ragā saliekt vai pat salauzt nekas. Ir nožēlojami meklēt tik gļēvus attaisnojumus. Nedariet kaunu milicijai!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi