Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ankipāns: Paldies vīriem, ka šādā situācijā vēl cīnās

Neveiksmīgās sezonas izskaņā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas Dinamo galvenais treneris Ģirts Ankipāns vēlējās pateikties saviem hokejistiem, kuri neraugoties uz neizteiksmīgo sniegumu, pēdējos dueļos aizvada ar lielu cīņassparu.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" viesos ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Habarovskas "Amur", svinot otro panākumu pēc kārtas.

Vārtus Rīgas komandā guva Roberts Mamčics, bet uzvaru nesošais "bullītis" Miķeļa Rēdliha kontā.

"Domāju, ka bija ļoti sīksta spēle. Zinājām, cik ļoti "Amur" ir nepieciešami punkti šajā duelī," norādīja Ankipāns. "Arī mēs nevēlējāmies piedzīvot zaudējumu. Šodienas spēle bija gana interesanta un visu izšķīra vieni vārti - kas iemeta, tas uzvarēja."

"Guvām par vieniem vārtiem vairāk nekā pretinieki, tāpēc arī panākums. Vēlos pateikties vīriem, ka viņi šādā situācijā vēl cīnās un demonstrē labu spēli."

Līdzīgās domās bija arī "Amur" treneris Aleksandrs Guļjacevs, kurš uzsvēra, ka tikpat svarīgas ir atlikušās šīs sezonas spēles. "Šodien neizdevās pieturēties pie spēles plāna un brīžiem demonstrējām nervozu hokeju. Mums bija momenti, tostarp arī papildlaikā... Nevaru pārmest puišiem, jo viņi ļoti labi apzinās situāciju turnīra tabulā," pauda speciālists.

"Esam punkta attālumā no izslēgšanas spēlēm, tāpēc nākamā cīņa ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" būs ļoti svarīga. Pozitīvi, ka šodien guvām punktu... Noskaņosimies un centīsimies rādīt labāku sniegumu nākamajā cīņā."

Abas komandas šosezon uzvarētāju noskaidrojušas pēc pamatlaika beigām.

"Dinamo" šosezon 59 spēlēs izdevies gūt 98 vārtus, kas līdz šim ir sliktākais rādītājs kopš dalības KHL - 2008./09.gads. Rīdzinieki pirmo reizi izslēgšanas spēlēs neiekļuva 2012./13.gada sezonā, kad uzbrukums saražoja 109 "golus" (līdz tam sliktākais sniegums). No 2014.gada nav izdevies iekļūt "play-off" arī ar 130 un vairāk gūtiem vārtiem, taču šosezon pastāv iespēja sasniegt jaunu antirekordu - 2017./18.gada sezonā iemestas 105 ripas.

Rīgas "Dinamo" ar 39 punktiem 59 mačos ieņem pirmspēdējo 11.vietu Rietumu konferencē, kamēr "Amur" ar 59 punktiem Austrumos atrodama devītajā pozīcijā. 

Abas komandas līdz šim KHL čempionātā tikušās 29 reizes, no kurām 16 spēlēs uzvaru svinēja rīdzinieki. Šosezon abi klubi iepriekš tikušies tikai vienreiz pērnā gada septembrī. "Dinamo" savā laukumā ar 4:3 bija pārāka papildlaikā, uzvaras vārtus gūstot Balinskim.

Pēc šīs spēles Rīgas vienībai paredzētas tikšanās ar Vladivostokas "Admiral" un Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet 26.februārī sezona noslēgsies ar maču pret Novosibirskas "Sibirj". 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi