Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ar divām nepietika

Centība bija, meistarības pietrūka. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmajā spēlē jauna galvenā trenera Vladimira Krikunova vadībā zaudēja Čerepovecas Severstaļ pēcspēles metienu sērijā ar 2:3. Lukāšs Radils rīdziniekiem guva abus vārtus. Tas bija jau sestais zaudējums pēc kārtas. Sestdien spēle Ņižņijnovgorodā ar Torpedo.

Čerepovecas komanda ir šīs sezonas lielākais pārsteigums. Severstaļ ierasti cīnās par ieklūšanu konferences labāko astoņniekā, taču šosezon ar līgas lielklubiem jau spēkojas par vietu turnīra tabulas augšgalā. Pirms ierašanās Rīgā Severstaļ izbraukumā uzveica ambiciozo Sanktpēterburgas SKA ar 3:1. Pēdējās 16 spēlēs Čerepovecas komandai bija 14 uzvaras! Rīdzinieki bija zaudējuši visās trijās savstarpējās spēlēs – 1:2 pagarinājumā, 0:2 un 0:2. Rezultāti jau norādīja uz Dinamo nesekmīgajiem centieniem atslēgt Čerepovecas komandas vārtus. Interesi raisīja, kādu recepti rezultativitātes uzlabošanai piedāvās galvenais treneris Krikunovs.

Spēles sākumā iniciatīvu pārņēma Severstaļ. Bija puslīdz skaidrs, ka atkal būs mazrezultatīva spēle un vienam vārtu guvumam var būt izšķiroša nozīme. Tāpēc svarīga bija Lukāša Radila pirmā iemestā ripa ar veiksmes palīdzību. Ar izspēli no aizvārtes Radils centās saasināt spēli, bet ripa no vārtsarga cimda ieslīdēja vārtos. Nosargāt minimālo pārsvaru neizdevās uz sapelnīto noraidījumu rēķina.

Īpaši nevērīgs bija Hantera Šinkaruka pārkāpums. Aizturētā soda laikā Šinkaruks nospēlēja pārāk agresīvi, atstājot komandu trijatā. Severstaļ lielajā skaitliskajā vairākumā panāca 2:1 vadību, tomēr Radils ar izcili precīzu metienu vārtu augšējā stūrī panāca 2:2. "Bullīšu" sērijā meistarīgāki bija Čerepovecas spēlētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi