Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar intrigu, bez punkta

Rīgas Dinamo atspēlē divu ripu deficītu, taču zaudē Sibirj. .

Veiksme šoreiz nestāvēja līdzās. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Arēnā Rīga ar 2:3 zaudēja Novosibirskas Sibirj, kas Austrumu konferencē pēc šī panākuma pacēlās no astotās uz septīto pozīciju. Gļebs Zirjanovs un Miks Indrašis rīdziniekiem guva vārtus. Sestdien spēle izbraukumā ar HK Soči.

Abas komandas spēli sagaidīja pacilātā noskaņojumā. Rīgas Dinamo izbraukumā ar 5:4 pagarinājumā bija noliecis Austrumu konferences vājāko komandu Pekinas Kuņluņ Red Star, savukārt Sibirj Maskavā ar 5:1 uzvaru pirmdien sarūpēja sezonas lielāko sakāvi KHL līdervienībai CSKA. Varēja paredzēt divus scenārijus. Pēc viena, ka Sibirj centīsies ar pusspēku noliekt līgas vājāko komandu, pēc otra, ka uz pacēluma viļņa esošā Novosibirskas komanda jau no paša sākuma mēģinās iegūt drošu pārsvaru. Sākumā īstenojās otrais variants.

Sibirj divu vārtu pārsvaru vienas minūtes un 17 sekunžu laikā pirmā perioda vidū ieguva ar ātru pāreju pretuzbrukumā. Otrajā iemestajā ripā soms Juso Pūstinens arī izcili precīzi trāpīja tuvējā "devītniekā". No malas izskatījās, ka Novosibirskas hokejisti ātri grib visu izdarīt un pēc tam ekonomiskā režīmā sagaidīt spēles beigas. Rīdzinieki šādu notikumu attīstību nepieļāva. 

Otrajā periodā Sibirj sāka pelnīt noraidījumus. Kad vairākums nule kā bija beidzies, Zirjanovs iemeta pirmo ripu, bet pēc tam Miks Indrašis vairākumā panāca izlīdzinājumu. Pēc veiksmīga uzmetiena uz vārtiem izšķirošos trešos vārtus guva Sibirj.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi