Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Balceram vārti Senators spēlē pret Monsters

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Amerikas hokeja līgā (AHL) izcēlās ar vārtu guvumu, kas viņam bija jau devītais rezultatīvais mačs pēc kārtas, tomēr viņa pārstāvētā Belevilas Senators piedzīvoja neveiksmi.

Belevilas Senators mājās ar 2:6 (0:2, 1:0, 1:4) piekāpās Klīvlendas Monsters, kuras rezervē šajā mačā palika Matīss Kivlenieks. Senators līdz ar to arī pārtrūka piecu uzvarēto spēļu sērija.

Balcers ar precīzu metienu izcēlās otrā perioda 15.minūtē, kad pēc partnera metiena, pielaboja ripu vārtu priekšā, panākot 1:2. Uzbrucējs arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Latvietis pēc traumas izdziedēšanas AHL laukumos devies jau deviņas reizes, visās iekrājot vismaz vienu rezultativitātes punktu. Hokejists deviņās cīņās izcēlies ar pieciem gūtiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Citā spēlē Lavālas Rocket viesos ar 2:5 (0:4, 2:0, 0:1) piekāpās Sirakjūsas Crunch. Ņikita Jevpalovs šajā spēlē izdarīja divus metienus pa vārtiem un noslēdza to ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tāpat laukumā devās arī Rodrigo Ābols un viņa pārstāvētā Springfīldas Thunderbirds, kas mājās ar 2:5 (2:2, 0:2, 0:1) piekāpās Hārtfordas Wolf Pack. Latvietis izdarīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un spēli noslēdza ar neitrāli lietderību.

Sestdien no latviešu pārstāvētajām komandām spēles paredzētas Toronto Marlies, kurā spēlē Kristiāns Rubīns, bet vēl divos mačos paredzēti latviešu dueļi - Senators vēlreiz tiksies ar Monsters, bet Rocket spēkosies ar Thunderbird.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām visaugstāk ar 33 punktiem 22 cīņās Austrumu konferencē trešo vietu ieņem Marlies. Rocket ir piektā ar 29 punktiem 26 spēlēs, Springfīldas komandai ir par punktu mazāk, ieņemot astoto pozīciju, bet vēl vietu zemāk ir Senators ar 27 punktiem 23 mačos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi