Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugers gūst vārtus Canucks uzvarā pār Predators

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda guva uzvaru.

"Canucks" viesos ar rezultātu 5:2 (2:0, 2:1, 1:1) uzvarēja Nešvilas "Predators" vienību, bet Bļugers pie rezultativitātes punkta tika jau ceturtajā spēlē pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 15 sekundes, no kurām vienu minūti un 12 sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, pārtvēra vienu piespēli, bloķēja vienu metienu, uzvarēja deviņos no 15 iemetieniem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Bļugers "Canucks" rindās 19 spēlēs ticis pie astoņiem  (4+4) punktiem, septiņām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +4.

Otrdienas mačā Vankūveras komanda vadībā izvirzījās 17.minūtē, kad precīzs metiens padevās Elīasam Petešonam, bet 31 sekundi vēlāk Nils Āmans panāca 2:0.

Otrā perioda 15.minūtē Žeremī Lozons vienus vārtus mājiniekiem atguva, taču jau pēc 15 sekundēm Nils Goglanders panāca 3:1 "Canucks" labā, bet vēl pēc nepilnas minūtes rezultāts kļuva 4:1 - precīzs metiens padevās Piusam Suteram.

Trešā perioda otrajā minūtē pēc Kvina Hjūza piespēles nekļūdīgi no labās malas tuvajā augšējā stūrī meta Bļugers,  bet mājiniekiem vēl vienus vārtus pēdējā minūtē atguva Kodijs Glāss, panākot beigu rezultātu 2:5.

"Canucks" ar 46 punktiem 33 spēlēs ieņem otro vietu gan Rietumu konferencē, gan visā līgā, par punktu atpaliekot no čempiones Vegasas "Golden Knights".

Nākamo spēli Bļugera pārstāvētā komanda aizvadīs ceturtdien, kad viesos tiksies ar Dalasas "Stars", kura ar 40 punktiem 30 mačos Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi