Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Daugaviņa gūtie vārti pagarinājumā nodrošina Torpedo uzvaru

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien izcēlās ar uzvaras vārtiem pagarinājumā, kā arī pirms tam veica rezultatīvu piespēli, kas kaldināja viņa pārstāvētās Ņižņijnovgorodas Torpedo komandas uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mača pagarinājumā, turklāt ar 1+1 izcēlās arī Mārtiņš Karsums.

Torpedo komanda, ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns, otrdien izbraukumā ar 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Čerepovecas Severstaļ.

Šī mača rezultātu 27.minūtē atklāja Aleksandrs Frolovs, turklāt viņam rezultatīvi piespēlēja tieši Daugaviņš. Pēcāk Čerepovecas vienībai gan izdevās panākt izlīdzinājumu, taču pāris minūtes līdz otrā perioda beigām viesus no Ņižņijnovgorodas vadībā no jauna izvirzīja Kārters Eštons. Tomēr pašā pamatlaika izskaņā Severstaļ vēlreiz līdzsvaroja rezultātu uz tablo, jo 58.minūtē 2:2 panāca Dmitrijs Kagarlickis.

Līdz ar to šī cīņa turpinājās pagarinājumā, kura 19.sekundē uzvaru Torpedo vienībai nodrošināja tieši Daugaviņš, kurš pēc partnera piespēles izgājienā apspēlēja vārtsargu.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā veica trīs metienus pa vārtiem, uzvarēja vienīgajā iemetienā, bloķēja vienu raidījumu un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Latvijas hokejists šajā KHL sezonā 45 spēlēs izcēlies ar deviņiem vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli.

Tikmēr citā mačā Karsums ar vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja viņa pārstāvētajai Maskavas Dinamo komandai savā laukumā grūtā mačā ar 3:2 (0:1, 1:1, 2:0) pārspēt Habarovskas Amur un izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas.

Spēles ievadā Amur komanda izvirzījās vadībā ar 2:0, taču 29.minūtē Karsums ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Jūso Hietanenam samazināt rezultāta starpību līdz minimumam. Maskavas klubam veiksmīgs bija trešais periods, jo tā laikā izdevās iemest divas ripas un gūt uzvaru. Vispirms 47.minūtē Maksims Solovjovs panāca izlīdzinājumu, bet 97 sekundes līdz pamatlaika beigām tieši Karsums vārtu priekšā pielaboja partnera mesto ripu un nodrošināja mājiniekiem panākumu.

Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un pielietoja trīs spēka paņēmienus.

Karsums šosezon 50 spēlēs izcēlies ar 14 vārtiem un 18 rezultatīvām piespēlēm. Viņš tikai par trim punktiem atpaliek no savas rezultatīvākās KHL sezonas, ko viņš aizvadīja 2012./2013.gada sezonā, būdams vēl Rīgas Dinamo hokejists.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi