Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Dinamo neizdodas atspēlēties Magņitogorskā - zaudējums ar 2:3

Rīgas Dinamo svētdien_ _ar rezultātu 2:3 piekāpās Magņitogorskas Metallurg klubam KHL izbraukuma spēlē. Vārtus mūsējiem guva Ģirts Ankipāns un Marsels Hosa, bet Metallurg labā izcēlās Juhamati Altonens, Sergejs Mozjakins un Envers Ļisins. Spēles gaitā rīdzinieki no 0:3 spēja atgūt divus vārtus, tomēr rezultāta izlīdzināšanai laika vairs nepietika.

Dinamo visai ātri palika skaitliskajā mazākumā pēc J.Rēdliha noraidījuma 53.sekundē. Par laimi, mājinieki neko bīstamu vairākumā izveidot nespēja. Laba iespēja gūt vārtus mūsējiem radās 9.minūtē, bet Sergejs Mozjakins paspēja pielikt nūju bīstamajam metienam. Neiemetām mēs – iemeta pretinieks. Nākamajā uzbrukumā Juhamati Altonens no vārtu priekšas skaisti iecēla ripu Holta vārtu devītniekā un izvirzīja savējos vadībā. Pēc gūtajiem vārtiem Metallurg jūtami aktivizējās un Holts īsā brīdī bija spiests vairākas reizes glābt komandu. Perioda 13.minūtē pirmais vairākums Rīgas Dinamo rīcībā – bīstami meta M.Rēdlihs, bet Ahonens glābj.

Perioda pēdējās sekundēs mājiniekiem padevās labs pretuzbrukums un pēc lieliskas Jaroslava Kosova piespēles vārtu priekšā nekļūdījās Metallurg līderis Sergejs Mozjakins - 0:2. 

Otrā perioda sākumā magņitka turpināja iesākto un uzbruka krietni bīstamāk. Drīz šis pārsvars materializējās gūtajos vārtos: Ļisins pretuzbrukumā apspēlēja K.Rēdlihu un no neērtās puses trešo reizi pārspēja Krisu Holtu - 0:3. Perioda otrajā pusē Ahonena cietoksni beidzot izdevās atslēgt mūsējiem, no vārtu priekšas raidot ripu zem vārtsarga. Vārtu guvums tika piešķirts Ģirtam Ankipānam. Pagāja trīs minūtes un Ahonens kapitulēja vēl vienu reizi - pēc ļoti rupjas mājinieku aizsargu kļūdas ripa nonāca pie mūsējiem un Marsels Hosa ar zibenīgu metienu panāca 2:3.

Visai līdzīga spēle laukumā bija vērojama trešā perioda pirmajā pusē, reālu iespēju gūt vārtus tikpat kā nebija. Sešas minūtes pirms pamatlaika beigām otro vairākumu šajā spēlē nopelnīja Dinamo, tiesa, arī šoreiz neizdevās to pārvērst vārtu guvumā. Atlikušajā laikā rīdzinieki centās glābt spēli, tomēr tas neizdevās pat pēc Krisa Holta nomaiņas pret sesto spēlētāju - 2:3.

Par spīti zaudējumam, Rīgas Dinamo saglabā 7.vietu Rietumu konferencē. Rīdzinieku kontā 48 spēlēs ir 68 punkti, par trim vairāk kā Maskavas CSKA, kuri aizvadījuši 49 mačus. Nākamo spēli KHL čempionātā Dinamo aizvadīs pēc 10 dienām Sanktpēterburgā, bet līdz tam sekosim Latvijas hokeja izlases gaitām turnīrā Norvēģijā!

KHL regulārais čempionāts, 2012.gada 5.februāris. Magņitogorska, Arena Metallurg.

Magņitogorskas Metallurg – Rīgas Dinamo 3:2 (2:0;1:2;0:0)

Vārti: 8:47 Altonens (Rolineks) 1:0; 19:35 Mozjakins (Kosovs) 2:0; 27:57 Ļisins (Kosovs) 3:0; 32:41 Ankipāns (Hosa) 3:1; 35:38 Hosa (Ankipāns, Luseniuss) 3:2;

Vārtsargi: Ari Ahonens – Kriss Holts

Metieni: 24-40

Soda minūtes: 4-4


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi