Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latviešu pārstāvētā Spartak atspēlējas no 0:3, svinot pirmo uzvaru Gagarina kausa sērijā

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Spartak komanda piektdien svinēja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" savā laukumā ar 5:4 (2:3, 1:1, 1:0, 1:0) pirmajā pagarinājumā uzvarēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", kas sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 2-1.

"Spartak" spēles pirmajās piecās minūtēs nonāca iedzinējos ar 0:3, bet ar trīs bezatbildes vārtiem līdz otrā perioda 14.minūtei panāca neizšķirtu. Turpinājumā komandas apmainījās ar gūtiem vārtiem, un cīņa turpinājās pagarinājumā. Tajā, spēles 76.minūtē, Mihails Kotļarevskis guva uzvaras vārtus un izglāba "Spartak" no nonākšanas iedzinējos ar 0-3.

Daugaviņš šajā duelī uz ledus pavadīja 22 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un zaudēja savā vienīgajā iemetienā, bet Karsums 17 minūtēs un 53 sekundēs izpildīja vienu metienu, bloķēja trīs raidījumus, pielietoja divus spēka paņēmienus un uzvarēja visos piecos iemetienos. Otrā laukuma pusē Indrašis 18 minūtēs un 22 sekundēs divreiz meta pa "Spartak" vārtiem.

Sērijas nākamā spēle notiks svētdien "Spartak" laukumā.

Tikmēr uzvaras attālumā no konferences pusfināla nonākusi Maskavas CSKA, kas viesos ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā uzveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Uzvaras vārtus papildlaika piektajā minūtē guva Antons Sļepiševs.

Austrumos sērijā 3-0 panākusi Novosibirskas "Sibirj", kas mājās ar 4:3 (2:1, 0:1, 1:1, 1:0) pagarinājumā uzveica Jekaterinburgas "Avtomobilist". Papildlaika desmitajā minūtē vārtus guva Ņikita Šaškovs, bet pamatlaikā ar "hat-trick" izcēlās Jūso Pūstinens.

Tāpat uzvaras attālumā no Austrumu pusfināla nonākusi Kazaņas "Ak Bars", kas izbraukumā ar 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 1:0) pagarinājumā apspēlēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik". Pagarinājuma 13.minūtē uzvaras vārtus guva Emils Gaļimovs, kurš izcēlās arī pamatlaikā.

Šosezon KHL regulārajā čempionātā piedalījās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīja pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem no katras konferences iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

Pērn par čempioni tika kronēta Maskavas CSKA, kas finālsērijā ar 4-0 uzvarēja Omskas "Avangard".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi