Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Latvija piedalīsies IIHF organizētajā Vispasaules meiteņu hokeja nedēļas nogalē

Šajā nedēļas nogalē,10. un 11.oktobrī Starptautiskā Hokeja Federācija (IIHF) jau piekto gadu pēc kārtas organizē Vispasaules meiteņu hokeja nedēļas nogali (IIHF World Girls’ Ice Hockey Weekend). Šogad meiteņu un sieviešu hokeja popularizēšanas pasākumu klāstā sadarbībā ar organizāciju Hockey Canada pirmo reizi piedāvājot vēl nebijušu akciju – Meiteņu hokeja spēli Apkārt zemeslodei.

Lai popularizētu sieviešu hokeju, visā pasaulē 10. un 11.oktobrī notiks sieviešu hokeja draudzības spēles, lai iespējami plašākai sabiedrībai popularizētu sieviešu hokeju kā aizraujošu, interesantu un drošu sporta veidu, kas ir piemērots un pieejams meitenēm un sievietēm, kā arī, lai informētu par meiteņu iespējām trenēties šajā sporta veidā.

Trīs dienu laikā 28 stundās valstīs ģeogrāfiskā virzienā no austrumiem uz rietumiem hronoloģiskā secībā norisināsies meiteņu hokeja spēles. Akcijā piedalās sekojošas valstis: Jaunzēlande, Austrālija, Japāna, Kazahstāna, Turcija, Bulgārija, Rumānija, Latvija, Norvēģija, Dānija, Zviedrija, Nīderlande, Beļģija, Francija, Vācija, Slovākija, Ungārija, Austrija, Apvienotie Arābu Emirāti, Čehija, Dienvidāfrika, Malaizija, Lietuva, Spānija, Islande, Lielbritānija, ASV, Kanāda.

Latvijā pievienošanās Vispasaules meiteņu hokeja spēlei notiks sestdien, 10.oktobrī plkst. 12.00 Hokeja hallē Rīga (Vietalvas iela 15, Rīga), tiekoties Latvijas sieviešu klubiem Laima un L&L, savukārt Sieviešu hokeja klubs Sāga 11.oktobrī dosies uz Elektrēniem Lietuvā, lai pievienotos Vispasaules meiteņu hokeja spēlē Lietuvas hokejistēm.

Pirms spēles 10.oktobrī jau no plkst.10 skolas sporta laukumā meitenēm būs iespējams izmēģināt dažādus hokeja elementu vingrinājumus.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi