Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Latvijas hokeja izlases kapteinis Daugaviņš lauzis roku

Latvijas hokeja izlases kapteinim Kasparam Daugaviņam pēc pirmdien notikušās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas spēles konstatēts rokas lūzums, kas varētu apdraudēt arī viņa dalību jau pēc diviem mēnešiem gaidāmajā pasaules čempionātā, vēsta portāls sportacentrs.com.

Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā spēlē, kurā Daugaviņa viņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas Torpedo komanda ar 2:3 zaudēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Dinamo, jau pirmajā trešdaļā uzbrucējam pa roku trāpīja komandas biedra mesta ripa, kas liedza cīņu pabeigt.

Pēc portāla sportacentrs.com rīcībā esošās informācijas, Daugaviņš iedzīvojies rokas lūzumā, kas nozīmē, ka šī KHL sezona viņam noslēgusies. Zem jautājuma zīmes varētu būt arī hokejista dalība gaidāmajā pasaules čempionātā, taču par to varēs spriest vien pēc padziļinātākiem medicīniskajiem izmeklējumiem, kuri tiks veikti tuvākajās dienās.

Šajā sezonā Daugaviņš regulārajā turnīrā 47 spēlēs iemeta desmit vārtus un izpildīja 22 rezultatīvas piespēles, bet četrās Gagarina kausa cīņās izcēlās ar vārtu guvumu un divām piespēlēm.

Torpedo komanda, ko trenē Pēteris Skudra un Ģirts Anipāns, sērijā līdz četrām uzvarām pret Maskavas Dinamo komandu nonākusi iedzinējos ar 1-3.

Kā vēstīts, publiski nenosauktas traumas dēļ pirmdien citu Rietumu konferences ceturtdaļfināla spēli izlaida Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, bet viņa pārstāvētā Helsinku Jokerit vienība cieta ceturto neveiksmi pret Maskavas CSKA, noslēdzot sezonu.

Pirms tam iepriekšējā cīņā Kulda bija izgājis laukumā tikai uz vienu nomaiņu.

Pasaules čempionāts hokejā šogad Francijā un Vācijā risināsies no 5. līdz 21.maijam. Latvijas izlase Ķelnē A apakšgrupā Latvija tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi