Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Latvijas hokejistes uzveic arī Kazahstānu

Latvijas sieviešu hokeja izlase trešdien izcīnīja jau trešo panākumu Ventspilī notiekošajā pasaules čempionātā I divīzijas B grupā. Latvietes aizvadītajā mačā sīvā cīņā ar 3:1 (1:0; 0:1; 2:0) uzveica Kazahstānas komandu, tādējādi turpinot cīnīties bez zaudējumiem un saglabājot labas izredzes uzvarēt turnīrā. Divus vārtus uzvarētājām guva Laila Dekmeijere-Tregubova, bet trīs rezultatīvas piespēles izlases līderei Inesei Gecai-Miljonei.

Anna Katrīna Lagzdiņa spēles 17.minūtē vairākumā atklāja mača rezultātu, bet neizšķirtu Kazahstānai mazākumā panāca Žarina Tuhtijeva. Tas notika nepilnas astoņas minūtes līdz otrās trešdaļas beigām. Pašā trešā perioda ievadā Laila Dekmeijere-Trigubova realizēja skaitlisko vairākumu, atjaunojot vadību, bet pēdējās minūtēs viņa izcēlās vēlreiz - 3:1. Spēles pēdējās minūtēs Latvijai bija vēl vairākas izcilas vārtu gūšanas iespējas, kas gan palika neizmantotas.

Evija Tētiņa Latvijas vārtos atvairīja 37 sāncenšu metienus, tiekot atzīta par labāko izlases rindās.

Citos mačos trešdien Nīderlande ar 4:2 pārspēja Ziemeļkoreju, bet ķīnietes ar 3:1 uzveica Ungāriju. Pēc trim kārtām maksimālie deviņi punkti ir vienīgi latvietēm, bet tikai par vienu mazāk Nīderlandei. Pa trim punktiem Ungārijai, Ķīnai un Ziemeļkorejai, bet Kazahstānas hokejistes tikušas pie viena punkta.

Turpinājumā Latvija ceturtdien spēlēs ar Ziemeļkoreju, bet sestdien spēkosies ar Nīderlandi. Ceļazīmi uz I divīzijas A grupu nopelnīs vienīgi turnīra uzvarētāja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi