Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs
Rīgas Dinamo pakutina nervus līderim, bet tomēr zaudē

Līdz galam neizturēja

Punktu ieguva, bet varēja paņemt arī divus. Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma spēlē pēc otrā perioda bija divu ripu pārsvars pār līderi Maskavas CSKA, tomēr galaiznākumā tika piedzīvots zaudējums papildlaikā ar 3:4. Mārtiņš Dzierkals, Andris Džeriņš un Džeisijs Lipons rīdziniekiem guva vārtus. Ceturtdien spēle Ufā ar Salavat Julajev.

Pret līderi neko nevar zaudēt, tikai iegūt – tā varēja skaidrot komandas galvenā trenera Pētera Skudra lēmumu pret spēcīgo CSKA vārtu sargāšanu uzticēt nomināli otrajam numuram Jānim Vorim. Spēles gaitā maskavieši ar metieniem virs ķērājcimda uztaustīja veidu, kā iedabūt ripu Vora vārtos, taču kopumā Jānis deva iespēju rīdziniekiem uzvarēt. Divus punktus komanda būtu izcīnījusi, ja svarīgos brīžos uzmanīgāk nospēlētu aizsargi. Šoreiz nevarēja sūdzēties par momentu realizēciju, jo savas iespējas labi izmantoja Dzierkals, Džeriņš un Lipons.

Otrā perioda sākumā četras sekundes līdz CSKA aizsarga Meta Robinsona noraidījuma beigām pēc Tonija Sunda un Rīsa Skārleta piespēlēm vārtus no šaura leņķa ar precīzu metienu vārtu tuvajā augšējā stūrī rezultātu atklāja Dzierkals. Pēc nepilnām divām ar pusi minūtēm mājinieki vairākumā rezultātu izlīdzināja, ar precīzu metienu no kreisā iemetiena apļa izceļoties Konstantīnam Okulovam, tomēr jau pēc 18 sekundēm vadībā atkal bija dinamieši. Savu atgriešanos sastāvā ar precīzu metienu atzīmēja Džeriņš. Kad otrā perioda 35. minūtē jau pēc Džeriņa piespēles augšējā stūrī "iešāva" Lipons, uzvara šķita pavisam reāla. Trešajā periodā rīdzinieki prasmīgi izturēja CSKA spiedienu, taču viena neveikla situācija un aizsarga nepareizi pieņemts lēmums bija par iemeslu, kāpēc CSKA rezultātu izlīdzināja. Papildlaikā maskaviešu leģionārs Brendans Līpsiks bija izveicīgāks par rīdzinieku aizsargu Robertu Mamčicu, panākot 4:3 CSKA labā. 

Šī bija otrā abu komandu trešā spēle pēc ieraksta tabulā. Pirmā nenotika Covid-19 pandēmijas dēļ Dinamo komandā. Rīdziniekiem piešķīra tehnisko zaudējumu. Otrajā CSKA sagrāva rīdziniekus ar 7:1. Rīgas Dinamo jau ir zaudējis teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu stadijā. Nākamā mājas spēle paredzēta svētdien, 7. februārī, ar Maskavas Spartak. KHL regulārais čempionāts rīdziniekiem beigsies 27. februārī ar mājas spēli pret Habarovskas Amur

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi