Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Maskavas Dinamo noraida informāciju par Znaroka ķeršanos pie komandas treniņu vadīšanas

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas Dinamo, kura galvenais treneris ir latvietis Harijs Vītoliņš, noraidījis izskanējušo informāciju par vienības konsultanta Oļega Znaroka ķeršanos pie treniņu vadīšanas.

Pēc pagājušās sezonas bijušais Latvijas izlases kapteinis un galvenais treneris Znaroks kļuva par Krievijas valstsvienības galveno treneri, bet Dinamo komandā viņš pārtapa par konsultantu, galvenā trenera posteni ieņemot viņa ilggadējam palīgam Vītoliņam. Latvieša vadībā Dinamo komanda, kuru pārstāv uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, sezonu sākusi nesekmīgi, piedzīvojot divus zaudējumus ar kopējo vārtu attiecību 2:10.

Pēcāk vietējos medijos cirkulēja informācija, ka pirms zaudētā mača pret Maskavas CSKA (1:4) komandas treniņu vadīja Znaroks, taču klubs to noliedzis, sakot, ka Znaroks treniņu vērojis no malas, vienīgi aprunājies ar vienības treneriem un spēlētājiem.

Dinamo klubs paziņojis, ka nekādi pārkārtojumi komandas treneru korpusā netiek plānoti un Znaroks negatavojas atgriezties tās galvenā trenera postenī. Tāpat netiek plānots, ka viņš varētu atrasties pie komandas rezervistu soliņa spēļu laikā.

Klubs aicinājis sabiedrību ļaut Vītoliņam iejusties savos jaunajos pienākumos un mierīgi gatavoties nākamajām spēlēm.

Kā zināms, Maskavas Dinamo treneru kolektīvā strādā arī Viktors Ignatjevs.

Septītajā KHL sezonā sacenšas 28 komandas no septiņām valstīm, vienību pulkam, salīdzinot ar pagājušo sezonu, paliekot nemainīgam, bet pārstāvēto valstu skaitam sarūkot par vienu. Pagājušajā sezonā Prāgas Lev no Čehijas kļuva par pirmo no ārzemju vienībām, kas iekļuvusi KHL finālā, taču jaunajai sezonai tā nespēja nodrošināt pietiekamu finansējumu, tāpēc sacensībās nestartē. Identisku lēmumu pieņēma arī Maskavas Spartak, bet Ukrainas kluba Doņeckas Donbass dalība turnīrā kļuva neiespējama valstī valdošās politiskās situācijas dēļ.

Trīs aizgājušās komandas aizstājuši divi Krievijas klubi - jaundibinātā vienība Soči un Toljati Lada, kas piedzīvo savu atgriešanos KHL, - un Helsinku vienība Jokerit no Somijas.

Šajā sezonā līgas klubus sagaida lielākais spēļu skaits sacensību vēsturē - 60 mači regulārajā čempionātā. Līdz šim nevienā no KHL sezonām katra komanda nebija aizvadījusi vairāk par 56 spēlēm. Regulārais čempionāts ilgs līdz nākamā gada 24.februārim.

Gagarina kausa izcīņā vēlāk startēs katras konferences astoņi labākie klubi, kur pirmās divas vietas ieņems divīziju uzvarētāji, bet pārējās vienības spēkosies gandarījuma turnīrā - Cerības kausā.

Iepriekšējo sešu sezonu laikā Gagarina kausu pa divām reizēm izcīnīja Kazaņas Ak Bars un Maskavas Dinamo, bet pa vienai - Ufas Salavat Julajev un Magņitogorskas Metallurg.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi