Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pieredzējušie Galviņš un K.Rēdlihs papildinājuši Latvijas čempionvienības Kurbads rindas

Pēdējo divu gadu Latvijas čempione hokejā Kurbads savas rindas papildinājusi ar pieredzējušajiem aizsargiem Gunti Galviņu un Krišjāni Rēdlihu, kuri komandā būs kamēr nesaņems izdevīgus piedāvājumus no ārzemēm, vēsta klubs.

Galviņš un K.Rēdlihs vēl iepriekšējā sezonā pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas Dinamo, savukārt Galviņš maijā Latvijas izlases rindās spēlēja arī pasaules čempionātā.

Tāpat Kurbadam pievienojies uzbrucējs Lauris Rancevs, kurš pirms šīs sezonas neizturēja konkurenci un netika Rīgas Dinamo sastāvā. Viņš ar Latvijas čempionvienību noslēdzis līgumu līdz šīs sezonas beigām.

Galviņš Rīgas Dinamo aizvadījis astoņas sezonas, tostarp ieriekšējās trīs, pa vidu uzspēlējot arī Hantimansijskas Jugra vienībā, kā arī pārstāvot Zviedrijas un Itālijas klubus. Iepriekšējā sezonā viņš KHL čempionātā 37 spēlēs guva divus vārtus un deviņas reizes asistēja partneriem. Savukārt izlases rindās viņš spēlējis 12 pasaules čempionātos un 2010.gada olimpiskajās spēlēs. Maijā planētas meistarsacīkstēs Dānijā Galviņš astoņās spēlēs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr K.Rēdlihs līdz šai sezonai bija viens no retajiem Latvijas hokejistiem, kurš pārstāvējis Rīgas Dinamo kopš tā dibināšanas, Latvijas klubā spēlējot desmit sezonas.

Iepriekšējā sezonā viņš KHL čempionātā 39 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlasi viņš pārstāvējis deviņos pasaules čempionātos, pēdējo reizi 2015.gadā, kā arī trīs reizes piedalījies olimpiskajās spēlēs.

Jāpiebilst, ka Kurbada rindās otro sezonu spēlēs arī Krišjāņa brālis Jēkabs Rēdlihs.

Savukārt Rancevs iepriekšējā sezonā spēlēja Zemgale/LLU komandā, kas kļuva par valsts vicečempioni, pamatturnīrā 30 spēlēs tiekot pie septiņiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, bet desmit "play-off" mačos izceļoties ar četriem precīziem metieniem un divām piespēlēm.

Šīs nedēļas nogalē Kurbads Liepājā piedalīsies Amber Cup pārbaudes turnīrā, kur pretī stāsies citas Optibet Hokeja līgas (OHL) komandas.

Latvijas čempionātu Kurbads sāks 8.septembrī, uzņemot Liepāju, savukārt no 19. līdz 21.oktobrim viņi savās mājās otro gadu pēc kārtas uzņems Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas otro kārtu.

Šīs sezonas Kurbada mērķi ir atkārtoti aizstāvēt Latvijas čempiona titulu, kā arī iekļūt Kontinentālā kausa finālčetriniekā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi