Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Rēdliha pārstāvētajai Lokomotiv komandai otrā uzvara jaunās sezonas KHL čempionātā

Otro uzvaru jaunās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā sestdien izcīnīja atjaunotā Jaroslavļas Lokomotiv komanda, kuras sastāvā spēlē latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Savā sezonas otrajā mačā Lokomotiv ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) izbraukumā pārspēja Habarovskas Amur vienību.

Spēli pirmajā uzbrucēju trijniekā uzsākušais Rēdlihs šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, nospēlējot 17 minūtes un 14 sekundes.

Mača izskaņā Latvijas hokejistam ripa trāpīja pa seju un viņš laukumu atstāja ārsta pavadībā. Tiek ziņots, ka Rēdlihs pēc notikušā zaudējis zobu.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Maksims Truņovs un Jegors Averins, bet Amur rindās precīzs bija Dmitrijs Tarasovs.

Kā ziņots, sezonas pirmajā mačā ceturtdien Lokomotiv ar rezultātu 5:2 izbraukumā pieveica Novosibirskas Sibirj komandu, kuras sastāvā šosezon cīnās Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

Kā ziņots, pagājušā gada 7.septembrī, dodoties uz sezonas pirmo maču Minskā, avarēja Jak-42 markas lidmašīna, kurā atradās visa Lokomotiv komanda. Tajā bija 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā avārijas brīdī, tostarp arī leģendārais latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš. Izdzīvoja vienīgi borta inženieris Aleksandrs Sizovs un Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs, kurš gan pēc piecas dienas ilgas cīņas par dzīvību slimnīcā mira. Pēc notikušā Lokomotiv atsauca savu dalību no pagājušās sezonas KHL čempionāta.

Pēc tam, kad pagājušo sezonu KHL noslēdza ar 23 vienību pārstāvniecību, šosezon līgā sacenšas 26 vienības. Turnīrā debitē Prāgas Lev (Čehija), Bratislavas Slovan (Slovākija) un Doņeckas Donbass (Ukraina). Tāpat dalību čempionātā atsāk pagājušās sezonas ievadā traģisko aviokatastrofu piedzīvojusī Lokomotiv komanda.

Regulārajā čempionātā katra komanda (14 komandas Rietumu konferencē un 12 vienības Austrumu konferencē) aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Regulārais čempionāts noslēgsies 2013.gada 7.februārī, bet Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītais mačs, ja tāds būs nepieciešams, risināsies 19.aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi