Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgas Dinamo izgāž pirmo periodu un zaudē Lokomotiv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo svētdien 14.sezonas otrajā mājas spēlē ar rezultātu 0:4 (0:4, 0:0, 0:0) piekāpās Jaroslavļas Lokomotiv vienībai.

Rīgas vienība šosezon zaudējusi četrās no piecām aizvadītajām spēlēm.

"Dinamo" iedzinējos nonāca spēles ceturtajā minūtē, kad pēc nule kā izturēta mazākuma tomēr nespēja atgriezties piecu hokejistu sastāvā, kas Arturam Kajumovam ļāva panākt 1:0. Pēc 34 sekundēm Deniss Aleksejevs izslidoja viens pret Mateju Mahovski un ātri vien dubultoja "Lokomotiv" pārsvaru.

Mača sestajā minūtē viesu nākamajā vairākumā Georgijs Ivanovs pielika nūju pie tālā vārtu stabiņa un ievirzīja ripu "Dinamo" vārtos. Rezultāts 0:3 rīdzinieku treneru korpusam lika pieņemt lēmumu Mahovski nomainīts pret Juhanu Matsonu. Pavisam neapskaužamā situācijā rīdzinieki nonāca trīs minūtes pirms pirmā perioda beigām, kad vēl vienu vairākumu realizēja Pāvels Kraskovskis - 4:0.

Otrajā periodā mājinieki izlīdzināja cīņas gaitu, bet lielu lomu rezultāta noturēšanā spēlēja vārtsargs Matsons, kurš vairākās situācijās glāba laukuma saimniekus. Arī trešajā trešdaļā rezultāts palika nemainīgs un "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu ar 0:4. "Sauso" uzvaru "Lokomotiv" vārtos svinēja Edvards Paskvāle.

"Dinamo" šobrīd Reitumu grupas turnīra tabulā ar diviem punktiem piecos mačos ieņem pēdējo - 12.vietu, bet "Lokomotiv" ar pieciem punktiem Rietumos ir astotā.

"Dinamo" sezonu sāka ar trīs izbraukuma spēlēm - vispirms tika piedzīvoti 2:3 zaudējumi pret Jaroslavļas "Lokomotiv" un Maskavas CSKA komandām, bet pēc tam gūta uzvara 6:5 pār Pekinas "Kuņluņ Red Star" vienību. Pirmajā mājas spēlē ar 1:6 tika piedzīvota sagrāve pret Čeļabinskas "Traktor"

"Lokomotiv" arī ir aizvadījusi piecas spēles, vienīgās uzvaras izcīnot pret rīdziniekiem. Pēc tam Jaroslavļas hokejisti mājās ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Sanktpēterburgas SKA, bet pēc tam ar tādu pašu rezultātu pamatlaikā - Minskas "Dinamo". Pirms spēles Rīgā izbraukumu jaroslavļieši uzsāka ar 1:3 zaudējumi Maskavas CSKA.

Mājas spēļu turpinājumā Rīgas klubs tiksies ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Nursultanas "Baris" komandām.

Abas komandas KHL savā starpā tikušās 35 reizes, desmit no tām uzvarot rīdziniekiem. Astoņos gadījumos tas notika pamatlaikā, divreiz - pēc pēcspēles metieniem. Jaroslavļieši svinējuši 25 uzvaras, no kurām 20 - pamatlaikā. Iepriekšējā sezonā visos četros dueļos uzvarēja "Lokomotiv" hokejisti, vienreiz esot pārākiem pēcspēles metienos.

"Dinamo" galvenais treneris šosezon ir krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistē Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi