Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rīgas Dinamo pārspēj Znaroka klubu un pagarina uzvaru sēriju

Rīgas Dinamo hokejisti Kontinentālās hokeja līgas kārtējā spēlē sestdien Maskavā ar 2:1 pārspēja Rietumu zonas līdervienību Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto OHK Dinamo un uzvaru sēriju pagarināja līdz četriem mačiem. KHL Rietumu zonas turnīra tabulā rīdzinieki pakāpušies uz otro vietu. Nākamo spēli viņi aizvadīs pirmdien Maskavā pret Spartak komandu, par kuras galveno treneri kļuvis bijušais Latvijas valstsvienības uzbrucējs Igors Pavlovs.

Šuplers: Uzvarējām, pateicoties milzīgai pašatdevei

Bijušais Latvijas izlases hokejists Pavlovs kļūs par Maskavas Spartak galveno treneri

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli pret Mitišču Atlant (3:0) rīdzinieku sastāvā notikušas divas izmaiņas. Aizsargu trešajā pārī kopā ar J.Rēdlihu Laviņa vietā spēlē Galviņš, bet uzbrucēju otrajā trijniekā Karsumu nomainījis Karamnovs.

Spēli aktīvāk sāka mājinieki un jau piektajā minūtē izvirzījās vadībā. Ripa pēc neveiksmīga rikošeta no Trotera nūjas atlēca vārtu priekšā pie nepiesegtā Denisa Mosaļova, un viņš ieraidīja ripu Telkvista sargātajos vārtos.

Laukuma saimnieki ļoti precīzi spēlēja aizsardzībā, un tikai pirmās trešdaļas beigās rīdziniekiem beidzot izdevās izveidot vairākas bīstamas situācijas. Vienu no tām arī izdevās realizēt – pēc teicamas Trotera piespēles no aizvārtes precīzi meta Miķelis Rēdlihs.

Otrās trešdaļas sākumā abas komandas neizmantoja iespējas izmantot skaitlisko vairākumu, bet trešdaļas vidū vadībā izvirzījās Rīgas dinamieši. Pretuzbrukumā Dārziņš atstāja ripu Troteram, un rīdzinieku leģionārs raidīja ripu precīzi vārt augšējā stūrī – 2:1.

Pēc zaudētajiem vārtiem Znaroka audzēkņi aktivizējās uzbrukumā un vienreiz trāpīja pa Telkvista vārtu stabiņu. Savukārt viesi atbildēja ar pamatīgu ofensīvu perioda beigās, un teicamu izdevību neizmantoja Hartigans, kurš aizslidināja ripu garām praktiski tukšiem maskaviešu vārtiem.

Pēc diezgan mierīgā spēlē aizritējušajām pirmajām divām trešdaļām trešajā cīņa kļuva mazliet azartiskāka, ātrāka, un arī vārtu gūšanas momentu bija nedaudz vairāk. Tuvojoties pamatlaika beigām, Maskavas Dinamo hokejistu spiediens pieauga, rīdzinieki pārsvarā atbildēja ar pretuzbrukumiem. Labākā iespēja bija Hartiganam, taču viņš nespēja realizēt izgājienu vienatnē pret mājinieku vārtsargu Gārnetu.

45 sekundes līdz beigām Znaroks izšķīrās par vārtsarga nomaiņu ar sesto laukuma spēlētāju, taču arī šis manevrs nespēja maskaviešus glābt no zaudējuma – pirmā pēdējās sešās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

OHK Dinamo – Rīgas Dinamo 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Vārti: 4:58 Mosaļovs (Kudašovs, Šafiguļins) – 1:0, 17:53 M.Rēdlihs (Troters, Galviņš) – 1:1, 29:01 Troters (Dārziņš, Galviņš) – 1:2

Metieni: 30 - 19
Soda min.: 8 - 12
Iemetieni: 35 - 29

Dinamo: Telkvists, Cibuļskis – Ozoliņš, Ņiživijs – Hartigans – Surovijs, Reķis – Sotnieks, Karamnovs – Sprukts – Ankipāns, Galviņš – J.Rēdlihs, Dārziņš – Troters – M.Rēdlihs, Bukarts – Mikušs – Meija.

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1.Dinamo (M)    15 33
2.Dinamo (R)     16 28
2.Lokomotiv      13 26
3.Severstaļ       14 25
4.Dinamo (Mn)  16 25
6.Torpedo         13 23
7.SKA                14 22
8.Spartak          15 18

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi