Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Roberts Bukarts nākamsezon atkal pārstāvēs Čehijas klubu Vitkovice

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts nākamsezon atgriezīsies Čehijas ekstralīgas vienības Ostravas "Vitkovice" rindās, piektdien informē klubs.

Bukarts iepriekš Ostravas klubā spēlēja 2019./20.gada sezonā, bet šo sezonu viņš sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Čerepovecas "Severstaļ". 

Aizvadījis 13 spēlēs Krievijas klubā, Bukarts sezonu noslēdza citā KHL komandā Rīgas "Dinamo". Viņš šosezon KHL kopumā piedalījās 38 spēlēs, kurās izcēlās ar deviņiem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Ostravas vienība vēsta, ka līgums ar Bukartu noslēgts, jo negaidīti atteikums ģimenes apstākļu dēļ saņemts no uzbrucēja Radoslava Tibora.

Komanda sporta direktors Romāns Šimičeks uzsvēra, ka Bukarts ir profesionālis šī vārda visās izpausmēs. Viņš izcēla Bukarta snaipera dotības un prasmi būt lietderīgam cīņā par uzvarām.

Bukarts sarunā ar kluba preses dienestu norādīja, ka patlaban gatavojas pasaules čempionātam Rīgā, bet ar nepacietību gaida brīdi, kad varēs atgriezties Ostravā, kas līdz šim ir labi iepazīta.

Tikmēr galvenais treneris Milošs Holans norādīja, ka komandai ir ļoti paveicies piesaistīt Bukartu īsā laikā pēc Tibora saņemtā atteikuma. Treneris neslēpa, ka ar Bukartu rēķinās kā komandas līderi, kurš varētu spēlēt vadošajos virknējumos un arī vairākumā.

Pirms tam Bukarts nepilnas piecas sezonas spēlēja Čehijā, pēdējā no tām pārstāvot "Vitkovice". Bukarts 2019./2020.gada sezonā guva 42 rezultativitātes punktus 47 mačos (16 vārti un 26 rezultatīvas piespēles).

Bukarts Čehijā pārstāvējis arī Prāgas, Tršinecas un Zlīnas komandas.

Uzbrucējs 2015./16.gada sezonu sāka KHL komandā Rīgas "Dinamo", taču nespēja pārliecināt trenerus par savu lietderību, tāpēc līgumsaistības ar viņu tika pārtrauktas. Turpinājumā viņš pārcēlās uz Čehiju.

Pirms tam Rīgas klubā uzbrucējs bija nospēlējis sešas sezonas, kurās 225 mačos guva 27 vārtus un veica 28 rezultatīvas piespēles.

"Vitkovice" pagājušajā sezonā nepārvarēja izslēgšanas spēļu astotdaļfinālu.

Jaunā Čehijas ekstralīgas sezona sāksies 10.septembrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi