Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Sējējs arī nākamsezon būs Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo sniegums nupat aizvadītajā sezonā bijis neapmierinošs, trešdien sēdē novērtējusi vienības padome.

Rīgas Dinamo mājaslapā internetā teikts, ka AS Dinamo Rīga" padome uzklausījusi ģenerālmenedžera un galvenā trenera pienākumu izpildītāja Normunda Sējēja atskaiti par aizvadīto sezonu, secinot, ka sniegums bijis neapmierinošs. Tiesa, nolemts pagarināt līgumu ar viņu.

Tāpat AS Dinamo Rīga padome noteikusi komandas sastāva komplektācijas pamatnostādnes, gatavojoties devītajai KHL sezonai, tiesa, tās publiski netiek atklātas.

Jau vēstīts, ka Latvijas komanda Rīgas Dinamo Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā. Dinamo ar 75 punktiem 60 spēlēs regulāro čempionātu noslēdza 12.vietā Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot par 14 punktiem.

Janvārī Rīgas Dinamo kluba vadība neveiksmīgā snieguma dēļ no galvenā trenera amata atlaida somu Kari Heikili, kā arī viņa palīgu un tautieti Raimo Helminenu, bet par galvenā trenera pienākumu izpildītāju iecēla Sējēju, kurš turpināja pildīt arī ģenerālmenedžera pienākumus. Kluba padomes padomes priekšsēdētājs Juris Savickis iepriekš medijos vairākkārt izteicies, ka nākamajā sezonā rīdzinieku galvenais treneris, visticamāk, būs no Čehijas vai Slovākijas.

Kā zināms, pēc sezonas Rīgas Dinamo pārtrauca līgumus ar uzbrucējiem Lauri Dārziņu, Andri Džeriņu, Māri Bičevski un aizsargu Oskaru Cibuļski, taču nav izslēgts, ka klubs ar spēlētājiem panāks jaunas vienošanās.

Pēc publiski pieejamās informācijas, pašlaik Rīgas Dinamo komandai uz nākamo sezonu ir spēkā līgumi tikai ar diviem hokejistiem - Miku Indraši un krievu uzbrucēju Filipu Toluzakovu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa muguru no Vācijas

Latvijas hokeja izlase neiztur pretinieku spiedienu un saņem kārtīgu pērienu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi