Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis
"Beigās bija momenti un varējām izlīdzināt rezultātu, bet atkal kļūda atnesa trešos vārtus. Objektīvi pretinieki bija labāki," atzina Sējējs

Sējējs pēc Dinamo zaudējuma: Neizturējām augsto tempu

Latvijas klubs Rīgas Dinamo pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē cieta zaudējumu, jo neizturēja Jaroslavļas Lokomotiv mača tempu, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

"Paveicās ātri iemest vārtus, taču pēc tam Lokomtiv kāpināja tempu, bet mēs mēģinājām tikt līdzi. Neslikti aizsargājāmies, bet pēc tam bija pāris kļūdas savā zonā un arī noraidījumi," pēcspēles preses konferencē teica Sējējs.

Dinamo šajā mačā izpildīja 25 metienus pa pretinieku vārtiem, kamēr pa Jāņa Kalniņa sargātajiem vārtiem tika mestas 47 ripas, no kurām trīs sasniedza savu mērķi.

"Ņemot vērā augsto tempu, neizturējām un ielaidām divus vārtus. Beigās bija momenti un varējām izlīdzināt rezultātu, bet atkal kļūda atnesa trešos vārtus. Objektīvi pretinieki bija labāki," atzīmēja Sējējs.

Arī pretinieku galvenais treneris Aleksejs Kudašovs uzteica rīdzinieku cīņassparu. "Rīgas komanda labi aizsargājās, bija grūti pret tādu spēlēt. Ar Dinamo vienmēr ir smagas spēles, un šoreiz nebija izņēmums," minēja Kudašovs.

Jau vēstīts, ka Dinamo, uzsākot šīs sezonas tālāko un ilgāko izbraukumu, pirmdien viesos ar 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) piekāpās Lokomotiv komandai, kur par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs. Dinamo labā vārtus guva Miķelis Rēdlihs, kurš izcēlās jau mača otrajā minūtē.

Dinamo ar 42 punktiem 48 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 14 Rietumu konferences komandām, pirmajam astotniekam zaudējot 27 punktus, kamēr Lokomotiv ar 85 punktiem 48 mačos ir ceturtajā vietā.

Turpinājumā Dinamo viesosies arī Tālajos Austrumos un Ķīnā, bet Rīgā klubs atgriezīsies janvāra beigās, uzsākot priekšpēdējo mājas spēļu sēriju šosezon.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi