Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Znarokam ceturtā uzvara pēc kārtas, CSKA atkal tukšā

Maskavas CSKA sestdien KHL čempionāta spēlē ar 1:2 piekāpās Čerepovecas Severstaļ, piedzīvojot otro zaudējumu pamatlaikā pēc kārtas. Tikmēr Oļega Znaroka trenētie Maskavas Dinamo savā laukumā ar 2:0 sausā atstāja Novokuzņeckas Metallurg.

Spēli Čerepovecā tiesāja galvenais soģis Eduards Odiņš no Latvijas. Nikolajs Kazakovcevs jau pēc spēlētām divām minūtēm atklāja rezultātu, pārspējot CSKA vārtsargu Rastislavu Staņu. Otrā perioda sākumā Jevgēņijs Ketovs pārsvaru dubultoja. Lai kā centās viesi, vienīgos vārtus viņi guva tikai trīs sekundes pirms spēles beigām, kad vairākumā izcēlās jaunais uzbrucējs Igors Ožiganovs. Tādējādi CSKA zaudēja jau otro spēli pēc kārtas tieši pamatlaikā, jo pirms divām dienām paklupa Čehovā – arī 1:2. CSKA Rietumu konferencē pēc 49 spēlēm ieņem 8.vietu (65 punkti), par trim atpaliekot no Rīgas Dinamo, kam ir divi mači rezervē. 

Minētā Čehovas Vitjaz komanda šodien sagādāja vēl vienu pārsteigumu, savā laukumā ar 3:2 pārspējot spēcīgo Minskas Dinamo. Pēc 1.perioda vadībā ar 2:1 vēl bija Minska, bet tad Vitjaz hokejists Sergejs Gončarovs 67 sekunžu laikā divas reizes lika kapitulēt Andrejam Mezinam. Pēc šāda pavērsiena Minskas vārtos stājās Kevins Lalande, tomēr neko būtisku tas nemainīja un ar 3:2 uzvarēja Vitjaz.

Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītie Maskavas Dinamo, šoreiz ar 2:0 (abi vārti Sergeja Soina rēķinā) pārspējot Novokuzņecku. Komandas kontā nu ir 89 punkti un ļoti pārliecinoša 3.vieta Rietumos. Teorētiski Znaroka vīri vēl var pacīnīties arī par uzvaru konferencē, jo Sanktpēterburgas SKA ir deviņu punktu attālumā, tomēr konferences līderu pateicīgais spēļu kalendārs šādu pavērsienu liek apšaubīt.

KHL spēļu rezultāti

Vitjaz – Dinamo Mn 3:2
Severstaļ – CSKA 2:1
Torpedo – Sibirj 2:3 (p.m.)
Dinamo Msk – Metallurg Nk 2:0
Spartak – Ļev 4:2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi