Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Znaroks kļuvis par Krievijas izlases konsultantu

Kādreizējais Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks kļuvis par šīs izlases konsultantu, ziņo Krievijas Hokeja federācija (FHR).

Jau iepriekš Krievijas laikraksts Kommersant vēstīja, ka Znaroks drīzumā varētu kļūt par konsultantu, bet šobrīd šādu informāciju apstiprinājusi arī FHR.

Znaroks ir iecelts par Krievijas hokeja izlašu galveno konsultantu, pārraugot ne tikai pieaugušo izlasi, bet arī jaunatnes valstsvienības. Viņa darba pienākumos ietilps vērot un analizēt spēles un treniņus visām izlasēm, kā arī konsultēt trenerus.

"Esmu priecīgs, ka atkal varēšu atsākt darbu," FHR ziņojumā citēts treneris. "Krievijas izlasei ir virkne aspekti, kuros tā var attīstīties, tādēļ būšu lepns, ja man izdosies palīdzēt sasniegt nospraustos mērķus. Savukārt strādājot galvenā trenera darbā iepriekš, ieguvu lielu pieredzi."

Znaroks, kurš savulaik kā hokejists ir spēlējis Latvijas izlasē, iepriekš bija bez darba, jo pēc aizvadītās KHL sezonas šķīrās viņa un Sanktpēterburgas SKA komandas ceļi.

Iepriekš izskanēja baumas, kas viņš varētu kļūt par Mika Indraša pārstāvētās Maskavas Dinamo stūrmani, bet vēlāk parādījās informācija, ka par viņu interesi izrāda Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Spartak. Pēc tam gan šīs baumas noliedza gan Znaroks, gan klubu vadības.

Znaroks no 2010. līdz 2014.gadam trenēja Maskavas Dinamo, kur viņa palīgs bija Harijs Vītoliņš, komandai divas reizes izcīnot Gagarina kausu. Pēc tam Znaroks, tiekot apstiprināts par Krievijas izlases galveno treneri, kļuva par Maskavas kluba konsultantu, bet Dinamo galvenā trenera pienākumus pildīja Vītoliņš.

Pēc tam Znaroks vadīja Sanktpēterurgas SKA komandu, ar kuru 2017.gadā arī tika pie Gagarina kausa, bet februārī viņa vadītā Olimpisko atlētu no Krievijas komanda triumfēja Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Top komentāri

Vismaz
V
kaut kāds darbs. Tomēr reāli trenēt komandu Oļegam neļauj apvainojies (par padevbības trūkumu) jevrejs Romans Rotenbergs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi