Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Znaroks un Vītoliņš uz Rīgu vedīs Gagarina kausu

Viena no slavenākajām trofejām hokeja pasaulē - Gagarina kauss - par prieku Latvijas hokeja līdzjutējiem 14.jūlijā tiks izstādīta universālveikalā Elkor Plaza.

Visiem tirdzniecības centra apmeklētājiem būs unikāla iespēja aplūkot Kontinentālās hokeja līgas galveno balvu, par kuru jau četras sezonas cīnījušies Dinamo Rīga hokejisti, un kuru aizvadītajā sezonā izcīnīja Latvijas hokeja speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Hokeja klubs Maskavas Dinamo abu treneru vadībā kļuva par 2011./2012. gada sezonas Gagarina kausa izcīņas uzvarētājiem.


„Esam pagodināti uzņemt pie sevis slaveno trofeju, par kuru cīnās labākie hokejisti no Latvijas, Krievijas, Zviedrijas, Čehijas, Kanādas, ASV un daudzām citām valstīm. Tas ir liels gods, ka par Gagarina kausa ieguvējiem kļuvuši arī Latvijas treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kuri bijuši arī lieliski spēlētāji. Manuprāt, tas ir labs piemērs jaunajiem Latvijas hokejistiem, ka ar neatlaidīgu darbu sportā var sasniegt izcilus rezultātus,” saka Ronalds Feldmanis, Elkor valdes loceklis.

Gagarina kausu Elkor Plaza plkst. 12.00 svinīgas autokolonnas pavadībā nogādās pasākuma galvenie varoņi Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Pēc oficiālās tikšanās ar čempioniem ikviens interesents varēs saņemt autogrāfu un nofotografēties kopā ar O. Znaroku, H. Vītoliņu un Gagarina kausu. 

KHL finālsērijā Znaroka un Vītoliņa vadītie Maskavas Dinamo ar 4:3 pārspēja Omskas Avangard, kurā spēlē Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi