Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Znaroks vīlies par NHL kluba spēlēšanu Rīgā

Oļegs Znaroks ir vīlies par Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba piedalīšanos paraugspēlē Rīgā, jo treneris uzskata, ka tikšanos ar NHL komandu vairāk būtu pelnījis viņa vadītais Maskavas "Dinamo".

Krievijas avīzei "Sport Ekspress" Znaroks stāstīja, ka cerējis uz piedāvājumu pret NHL klubiem uzspēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa finālistiem Kazaņas "Ak Bars" un tagadējam Maskavas "Dinamo", kas pēc iepriekšējās sezonas apvienojās ar Znaroka vadīto Balašihas HK MVD.

Znaroks uzskata par nepamatotu lēmumu spēlēs pret NHL klubiem aicināt piedalīties Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA. Pēc viņa domām, iespēja tikties ar aizokeāna komandām bija jāatvēl KHL Gagarina kausa finālistiem.

Maskavas "Dinamo" tika piedāvāts rudenī ASV pārbaudes spēlē tikties ar Ņujorkas "Islanders", taču Krievijas klubs atteicās, jo tobrīd jau būs sākusies KHL regulārā sezona.

Jaunajā KHL sezonā Znaroks par Maskavas "Dinamo" uzdevumu uzskata mierīgu iekļūšanu izslēgšanas turnīrā, un tikai pēc tam varēšot domāt par lieliem mērķiem. Znaroks nešaubās, ka Maskavas "Dinamo" pēc iepriekšējās veiksmīgās sezonas neviens ar zvaigžņu slimību nesaslims, jo komandā savākti spēlētāji ar "strādnieku un zemnieku" raksturu.

Šoruden paredzētajās KHL un NHL klubu spēlēs 4. oktobrī Sanktpēterburgā SKA tiksies ar Karolīnas "Hurricanes", bet 6. oktobrī Rīgā pie "Dinamo" viesosies Fīniksas "Coyotes".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi