Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Znaroks&Co atstāj sausā Atlant, Vitjaz atkal atgādina par sevi Kazaņā

Uzvaru KHL čempionāta mačā ceturtdien izcīnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētie Maskavas Dinamo hokejisti – savā laukumā ar 3:0 pārspēti Mitišču Atlant. Citā mačā Kazaņā atkal par sevi atgādināja Čehovas Vitjaz kaušļi – 113 soda minūtes un 2:7 pret vietējo Ak Bars.

Znaroks&Co šodien Atlant nedeva cerības – pirmā perioda beigās panākuši 2:0, viņi ļāva viesiem izdarīt tikai 19 metienus spēlē kopumā – visus atvairīja Aleksejs Volkovs,  paši iemeta vēl vienu ripu viesu jau tukšajos vārtos (Aņisins) un triumfēja ar 3:0. Latvijas hokeja speciālistu vadītie maskavieši ar 81 punktu ieņem 3.vietu Rietumu konferencē un izredžu pakāpties augstāk praktiski nav – Sanktpēterburgas SKA šodien ar 8:3 sagrāva Torpedo un atrodas Bobrova divīzijas vadībā ar 13 punktu pārsvaru.

Kazaņā par sevi atgādināja kādu laiku klusējošie Vitjaz slidojošie bokseri – otrā perioda sākumā pie rezultāta 1:1 kautiņu ar Artjomu Lukjanovu sarīkoja Džons Mirastijs. Pēc pusminūtes kautiņā metās arī Niks Tarnaskis un Stepans Zaharčuks. Jarko Imonens spēles vidū panāca 2:1 mājiniekiem, pēc kā atkal sekoja dūru cīņu paraugdemonstrējumi Grigorija Paņina un Andreja Posnova izpildījumā. Līdz perioda beigām abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem un atpūtā ejot 3:2 Kazaņas labā.

Trešās trešdaļas sākumā Kristofers Brenans saņēma 2+10 sodu par Vadima Homicka nosūtīšanu pretim apmalei. Aleksejs Morozovs un Iļja Ņikuļins guva pa vārtiem vairākumā un jau 5:2 Ak Bars labā. Kirils Petrovs 53.minūtē mazākumā iemeta 6.ripu Meta Daltona vārtos. Pēc tā vēlreiz savu soda minūšu krājkasi par kautiņu izraisīšanu papildināja Tarnaskis un Brenans (attiecīgi 32 un 43 šajā spēlē), bet Jevgēņijs Skačkovs astoņas sekundes pirms finālsirēnas iemeta vēl vienus vārtus, pieliekot punktu Vitjaz izrādei Kazaņā – 7:2.

Tikmēr pakalpojumu Rīgas Dinamo izdarīja Poprada Ļev hokejisti, ar 3:2 uzveicot Maskavas CSKA klubu. Tādējādi saglabājies Dinamo trīs punktu pārsvars (62:59), bet CSKA aizvadījuši nu jau divas spēles vairāk. Sestdien, 28.janvārī  Rīgas Dinamo Arēnā Rīga uzņems tieši Juliusa Šuplera trenētos Maskavas CSKA un spēlei būs liela nozīme cīņā par 7.vietu Rietumu konferencē.

KHL čempionāta rezultāti
Amur – Avtomobilist 3:5
Metallurg Nk – Traktor 2:3 (p.m.)
Sibirj – Baris 0:5
Salavat Julaev – Severstaļ 2:1 (p.m.)
Ak Bars – Vitjaz 7:2
Ņeftehimik – Spartak 2:1 (p.m.)
SKA – Torpedo 8:3
Dinamo Msk. – Atlant 3:0
Ļev – CSKA 3:2  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi