Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

ĀTRUMA CILTS: Biķernieku Motorporta festivāla jaudīgākie momenti

Ar vērienu aizvadīts Biķernieku Motorporta festivāls 2018. Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma ĀTRUMA CILTS speciālizlaidumu no Biķerniekiem – intervijas ar sportistiem un organizatoriem, spilgtākos sacensību momentus un dramatiskākās cīņas.

Šogad Biķernieku Motorporta festivāls 2018 pirmo reizi apvienoja sacensības vairākos auto un motosporta veidos, pulcējot vairāk nekā 140 dalībnieku no 10 valstīm. Raidījuma vadītājs Pauls Timrots uz sarunu aicinājis sacensību organizatoru Ivo Traubergu, kurš skaidro, ka šogad ļoti veiksmīgi izdevies apvienot tik daudzveidīgas sacensības veselu divu dienu pasākumā.

Paulam Biķernieku trasē izdevās sastapt arī Latvijas autosporta zvaigznes Beati Klipu un Jāni Baumani. Abi kroskartu "Xtreme" klases sacensībās piedzīvoja nepatīkamu sadursmi - sportistu bagiju riteņi saķērās, pamatīgi patraucējot rezultātam. Sarunā ar Paulu sportisti atzīst, ka, neskatoties uz latviešu solidaritāti, sacensībās katrs cīnās pats par sevi. Intervijā Jānis Baumanis arī joko, ka pēc šīs sadursmes starp viņu un Beati laikam būs dzimusi savstarpējā autosportistu mīlestība.

Sacensībās piedalījās daudzi Latvijas auto un moto braucēji. Pauls Timrots tikās ar Dzintaru Balto, Mārci Martinovu, Robertu Vītolu, Arni Odiņu un Viktoru Elleru, kurš festivālā startēja divās klasēs. Ar savām atsauksmēm par sacensībām dalījās arī ārzemju braucēji, pasaules rallijkrosa zvaigznes Matiass Ekstroms un Andreass Bakkeruds.

Raidījuma skatītājiem ir iespēja arī vērot interesantākos sacensību momentus, kuros spēcīgākie autosporta un motosporta braucēji rāda savu labāko sniegumu.

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi