Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

F-1 saime sūta laba vēlējumus Šūmaheram 50.dzimšanas dienā

Ferrari un Mercedes komandas, kā arī Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta rīkotāji ceturtdien nosūtījuši laba vēlējumus vāciešu leģendai Mihaelam Šūmaheram, kuram aprit tieši 50 gadi.

Šūmaheram ceturtdien aprit 50 gadu, bet sabiedrībā viņš nav devies kopš 2013.gada decembra, kad piedzīvoja kritienu, slēpojot Francijas Alpos. Viņš guva nopietnas galvas traumas, un kopš tā brīža informācija par viņa gaitām un veselības stāvokli ir ļoti niecīga.

Tiesa, ceturtdien Šūmahers, kurš savas karjeras laikā septiņas reizes kļuva par F-1 čempionu, atzīmē 50.dzimšanas dienu, un laba vēlējumus viņam sūtījusi autosporta sabiedrība.

"Mūsu čempionam šodien aprit 50 gadu. Mēs visi esam ar tevi, Mihael," ceturtdien tvītoja Ferrari komanda, ar ko Šūmahers F-1 čempionātā uzvarēja piecos čempionātos un tādējādi kļuva par visu laiku tituliem bagātāko pilotu.

Tikmēr apsveikumus dzimšana dienā sūtīja arī F-1 čempionāts.

"Pievienojamies visai F-1 ģimenei un vēlam Mihaelam dzimšanas dienā visu to labāko," paziņoja F-1.

Savukārt pašlaik F-1 čempionātā dominējošā Mercedes komanda, kurā Šūmahers savulaik atgriezās šajā sacensību seriālā un pēc tam pavisam noslēdza savu karjeru, uzsvērusi, ka tieši vācietis bijis viens no pamatu licējiem, kas vienībai ļauj šobrīd būt tik spēcīgai.

"Mihaels ir viens no radītājiem tiem panākumiem, kas mums bijuši pēdējos piecus gadus," pauda Mercedes komandas vadītājs Toto Volfs. "Nav neviena otra tāda braucēja un viņa pieredze mums neizsakāmi palīdzēja, lai komanda varētu attīstīties."

Pirms Šūmahera dzimšanas dienas viņa ģimene arī izplatīja oficiālu paziņojumu, norādot, ka tā dara visu iespējamo, lai palīdzētu autosporta leģendai.

"Jūs varat būt droši, ka viņš ir iespējami labākajās rokās," teikts paziņojumā.

Savas F-1 karjeras laikā Šūmahers pārstāvēja Jordan, Benetton, Ferrari un Mercedes komandas. Viņš kopumā sacensībās izcīnīja 91 uzvaru, kas ir visu laiku labākais sasniegums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi