Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Kairoli triumfē pasaules čempionātā motokrosā MX1 klasē

Itālietis Antonio Kairoli svētdien kļuva par 2009. gada pasaules čempionu motokrosā prestižākajā MX1 klasē, bet Ivo Šteinbergs priekšpēdējā posmā Nīderlandes ''Grand Prix'' izcīņā Līropā divu braucienu summā tika klasificēts 25. vietā, liecina organizatoru informācija.

Kairoli vairs nevar panākt viņa tuvākais sekotājs Maksimilians Nagls no Vācijas. Tas var notikt tikai tad, ja pēdējā posmā Brazīlijā Kairoli paliek bez punktiem, bet Nagls uzvar abos braucienos. Tad abiem būtu vienāds uzvaru skaits braucienos sezonā - deviņi, taču Kairoli ir vairāk otro vietu.

Līropas psmā abos braucienos uzvarēja Kens de Dikers no Beļģijas.

Šteinbergs finišēja 23. un 21. vietā braucienos un palika bez punktiem. Kopvērtējumā viņš ir visaugstāk no Latvijas braucejiem - 35. vietā.

Pakāpi zemākajā MX2 klasē cīņa par titulu vēl ir atklāta, jo uz to pretendē gan Nīderlandes posma uzvarētājs, Marvins Muskvins no Francijas, gan portugālis Rui Gonsalvešs, kurš atpaliek 22 punktus.

Matīss Karro Līropā ieguva 11 punktus finišējot 13. un 18. vietās, un kopvērtējumā ar 103 punktiem ir 22. vietā. Augusts Justs palika bez punktiem, iegūstot 38. vietu, jo izstājās un 26. vietu otrajā braucienā.

Pasaules motokrosa elitei atlikušas vēl tikai divas nozīmīgas sacensības. Pēdējais posms pasaules čempionātā 13. septembrī Brazīlijā un Nāciju motokross 4 oktobrī Itālijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi