Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ķibele startā liedz Nitišam sasniegt PČ sezonas pirmā posma finālu

Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs svētdien Spānijā pasaules čempionāta sezonas pirmā posma pusfinālā prestižākajā SuperCar klasē palika stāvam pēc starta gaismu nodzišanas, līdz ar to fināls viņam gāja secen. Pēc neveiksmīgā starta Nitišs atguvās un pusfinālu nobrauca līdz galam, taču pakāpties augstāk viņa neizdevās un latvietis cīņā par finālu palika sestais.

Šajā braucienā finālu sasniedza Matīass Ēkstrems, Andreass Bakerūds un Timijs Hansens. Tikmēr no otra pusfināla izšķirošajā braucienā iekļuva Jūhans Kristofešsons, Timo Šeiders un Peters Sūlbergs.

Nitišs kvalifikācijas sacensībās ieņēma desmito vietu, bet Jānis Baumanis no STARD komandas palika 15.vietā, pirmajam divpadsmitniekam, kas nodrošināja vietu pusfinālā, zaudējot sešus punktus.

Šosezon pasaules čempionātā rallijkrosā kopumā iecerēti 12.posmi, bet sacensības Latvijas trasē Biķerniekos gaidāmas septembrī.

Baumanis iepriekšējā sezonā aizvadīja pirmo pilno gadu pasaules rallijkrosa čempionātā prestižākajā SuperCar klasē, pārstāvot Austria vienību. Latvietim sezona padevās gana atzīstama, jo viņš tās noslēgumā kopvērtējumā ierindojās dalītā devītajā vietā.

Tikmēr Nitišs aizvadīto iesāka All-Inkl.com komandā, taču neveiksmīgu rezultātu dēļ to atstāja un gadu noslēdza Olsbergs MSE vienībā, kur bija braucis jau iepriekš. Sezonas noslēgumā viņš kopvērtējumā ierindojās vien 16.vietā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi