Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Ekstrēma un Bakerunda runasvīrs atklāj pasaules rallijkrosa aizkulises

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko Ātruma cilts sēriju. Šoreiz studijā viesojas Viesturs Kundziņš, kurš līdz šim bija zināms kā Reiņa Nitiša komandas pārstāvis, bet šī gada FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sezonu aizvadījis zvaigžņu Matiasa Ekstrēma un Andreasa Bakerundas komandas preses sekretāra amatā. Čempionāta aizkulišu kaislības, komandu nākotnes plāni un sacīkšu prognozes – šīs un citas tēmas jaunākajā raidījuma sērijā.

FIA pasaules rallijkrosa čempionāta sezona Viesturam Kundziņam bijusi spilgta – apmeklētas daudzas pasaules valstis, veikti 74 pārlidojumi, apgūtas jaunas menedžmenta prasmes un iepazīti rallijkrosa jaudīgākie braucēji. Sarunā ar Paulu Timrotu un Ilmāru līkumu Viesturs atklāj sacīkšu aizkulises un sniedz savas prognozes, kad pasaules rallijkrosa komandas varētu paziņot par saviem nākamās sezonas plāniem. 

Viesturs, Pauls un Ilmārs arī diskutē, vai autosporta nākotnē ir vieta elektromobiļu tehnoloģijām un vai kārtīgi benzīngalvas varēs sadzīvot ar klusajiem elektromotoriem, kas autosportam varētu atņemt skaļos rūcienus. 

Par elektromobiļiem stāstu sagatavojis arī Pauls Timrots, kurš izmēģinājis elektroauto iespējas izbraucienā Rīga-Liepāja. Bet Artūra Virbuļa uzmanību piesaistījusi ziņa par autosporta jauniesācēju Aleksandru Albonu  – F1 vēsturē otro taizemieti. Kurš bija Albona priekštecis – par to vairāk jaunākajā Ātruma cilts sērijā. 

Ātruma cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināti iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi