Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Bijusī ranga līdere Osaka zaudē Vimbldonas otrajā kārtā

Zaudējumu Vimbldonas čempionāta otrajā kārtā trešdien piedzīvoja četru "Grand Slam" titulu īpašniece Naomi Osaka no Japānas.

Bijusī ranga līdere, kura kortos pēc bērna piedzimšanas atgriezās vien janvārī, otrās kārtas mačā ar 4-6, 1-6 nepilnā stundā piekāpās ar 19.numuru izsētajai amerikānietei Emmai Navarro (WTA 17.).

Osaka, kura savulaik pa divām reizēm triumfējusi ASV un Austrālijas atklātajos čempionātos, šobrīd WTA rangā ieņem vien 113.vietu un turnīrā startēja ar organizatoru īpašo ielūgumu jeb "Wild card".

Trešajā kārtā Navarro tiksies ar krievieti Dianu Šnaideri (WTA 30.), kura otrajā kārtā ar 6-1, 6-1 sagrāva Slounu Stīvensu (WTA 50.) no ASV.

Otro kārtu trešdien pārvarēja arī ar otro numuru izsētā amerikāniete Korija Gofa (WTA 2.), kura ar 6-2, 6-1 sagrāva Anku Todoni (WTA 142.), WTA ranga septītais numurs Jasmīne Paolīni no Itālijas, kura ar 7-6 (7:5), 6-2 pieveica beļgieti Grētu Minnenu (WTA 80.) un Marija Sakari (WTA 9.) no Grieķijas, kura ar 7-5, 6-3 uzvarēja nīderlandieti Aranču Rusu (WTA 56.).

Tikmēr vīriešu sacensībās trešo kārtu sasniedza galvenais favorīts un planētas pirmā rakete Janniks Sinners no Itālijas, kurš ar 7-6 (7:3), 7-6 (7:4), 2-6, 7-6 (7:4) pārspēja savu tautieti Mateo Beretīni (ATP 59.). Tāpat nākamajā kārtā iekļuva ar trešo numuru izsētais spānis Karloss Alkarss, kurš ar 7-6 (7:5), 6-2, 6-2 uzvarēja Aleksandru Vukiču (ATP 69.), un krievs Daņiils Medvedevs (ATP 5.), kurš 6-7 (3:7), 7-6 (7/4), 6-4, 7-5 pārspēja Aleksandru Milleru (ATP 102.) no Francijas.

Tikmēr zaudējumu otrajā kārtā piedzīvoja ATP ranga astotais numurs norvēģis Kaspers Rūds, kurš ar 4-6, 5-7, 7-6 (7:1), 3-6 piekāpās itāliešu veterānam Fabio Foņīni (ATP 94.).

Sezonas trešais "Grand Slam" turnīrs - Vimbldonas čempionāts - norisināsies no 1.līdz 14.jūlijam. Pērn par uzvarētāju vīriešu vienspēlēs kļuva spānis Karloss Alkarass, bet sieviešu vienspēlēs triumfēja čehiete Markēta Vondroušova, kura šoreiz zaudēja jau pirmajā kārtā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi