Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gulbim pasaules rangā 87 vietu kāpums

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par 87 pozīcijām un ieņem 278.vietu.

Gulbis pagājušajā nedēļā sasniedza Cūgas "Challenger" turnīra finālu.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs pakāpies par 15 vietām un ieņem 595.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus ir par 43 vietām zemāk nekā pirms nedēļas (1015.). Pārējie latvieši rangā ir augstāk nekā pirms nedēļas - Kārlis Ozoliņš pakāpies par 20 vietām (1276.), Mārtiņš Rocēns - par 34 (dalīta 1484.), bet Jānis Podžus - par 141 vietu (dalīta 1612.). No ranga ir izkritis Artūrs Lazdiņš, kurš ieņēma dalītu 1652.vietu. 

Līderpozīcijās joprojām atrodas neitrālais sportists Daņiils Medvedevs, otro vietu ieņem Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, bet trešais ir spānis Rafaels Nadals. Spānis Karloss Alkarass pakāpies uz ceturto pozīciju, apsteidzot grieķi Stefanu Cicipu, bet sestais tagad ir Vimbldonas čempionāta uzvarētājs serbs Novaks Džokovičs, apsteidzot norvēģi Kasperu Rūdu. Astotais ir neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, devīto vietu ieņem kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims, bet labāko desmitnieku noslēdz itālis Janniks Sinners.

Aizvadītajā nedēļā Atlantas "ATP 250" turnīrā ASV uzvarēja Austrālijas tenisists Alekss de Minors, kurš no 30.vietas pakāpies uz 21., Kicbīeles "ATP 250" sacensībās Austrijā uzvaru svinēja spānis Roverto Bautista Aguts, kurš pakāpies par divām vietām, ieņemot 18.pozīciju, bet Umagas "ATP 250" sacensībās Horvātijā titulu ieguva Sinners.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Štrombahs piedzīvojis triju vietu kritumu (677.), tāpat Ozoliņš (846.), J.Podžum 69 vietu lejupslīde (dalīta 1632.), M.Podžum 657 vietu kritums (1642.). Vienīgi Rocēnam izdevies pakāpties par 21 vietu (dalīta 1709.).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi