Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gulbim un pārējiem Latvijas tenisistiem kritums ATP rangā

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien atjaunotajā ATP rangā zaudējis vienu pozīciju un ieņem 189.vietu. Aizvadītajā nedēļā pie punktiem Gulbim tikt nav izdevies.

Kritumu rangā piedzīvojuši arī pārējie Latvijas tenisisti. Par četrām vietām uz leju noslīdējis Mārtiņš Podžus (458.), 14 pozīciju kritums ir Robertam Štrombaham (674.), bet deviņas pozīcijas zaudējis Kārlis Ozoliņš (999.). Par sešām vietām atkāpušies Artūrs Lazdiņš un Mārtiņš Rocēns (abiem dalīta 1620.), bet piecas pozīcijas zemāk noslīdējis Jānis Podžus (dalīta 1655.).

Vadošo tenisistu desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Ranga līderis aizvien ir serbs Novaks Džokovičs, viņam seko krievs Daņiils Medvedevs, spānis Rafaels Nadals un grieķis Stefans Cicips. Piekto vietu ieņem Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, sesto - austrietis Dominiks Tīms, septīto - Krievijas Tenisa federācijas (FTR) pārstāvis Andrejs Rubļovs. Desmitnieku noslēdz itālis Mateo Beretīni, šveicietis Rodžers Federers un Kanādas pārstāvis Deniss Šapovalovs.

Aizvadītajā nedēļā noritēja trīs "ATP 250" sērijas turnīri. Hamburgā uzvarēja spānis Pavlo Karreno-Busta, kurš pakāpies rangā par divām vietām un ir uzreiz aiz labāko desmitnieka, Bostades sacensībās Zviedrijā - norvēģis Kaspers Rūds (ATP 12.), arī pakāpjoties par divām vietām, bet Ņūportas turnīrā ASV - DĀR pārstāvis Kevins Andersons. Viņš piedzīvojis 39 vietu kāpumu un ieņem 74.vietu.

Tikmēr dubultspēļu rangā M.Podžus (561.) zaudējis 14 vietas, kamēr 20 pozīciju kritums ir Štrombaham (529.), Gulbis ieņem 823.pozīciju, atkāpjoties par septiņām vietām, bet 16 vietas zemāk noslīdējis J.Podžus (851.). Lazdiņš (1412.) atkāpies par četrām pozīcijām, Daniels Linkuns-Morozovs (dalīta 1567.) zaudējis 11 vietas, Rocēns (1808.) saglabājis savu pozīciju, bet Ozoliņš pakāpies par vienu vietu (dalīta 1903.) - trīs. Deviņas pozīcijas zaudējis Artūrs Kuļibaba (dalīta 2287.).

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi