Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gulbis ATP rangā zaudē 33 pozīcijas

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis 33 pozīcijas un ieņem 373.vietu.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs atguvis četras vietas un šonedēļ ieņem 492.pozīciju, Kārlis Ozoliņš (dalīta 1219.) ir par divām vietām augstāk nekā iepriekš, bet Mārtiņš Rocēns pakāpies par septiņām vietām uz dalītu 1858.pozīciju.

Līderpozīciju saglabā serbs Novaks Džokovičs, otrais ir spānis Karloss Alkarass, trešais - grieķis Stefans Cicips, ceturtais - norvēģis Kaspers Rūds, bet uz piekto vietu no septītās pakāpies amerikānis Teilors Frics. Neitrālais tenisists Andrejs Rubļovs zaudējis vienu pozīciju un ir sestais, bet viņa tautietis Daņiils Medvedevs pakāpies no astotās uz septīto vietu. Divas pozīcijas zaudējis spānis Rafaels Nadals, kurš šonedēļ ir astotais, kanādietis Fēliks Ožē-Aljasims saglabā devīto vietu, bet desmitnieku joprojām noslēdz dānis Holgers Rūne.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis veicis vienas vietas kāpumu un tagad ieņem 325.pozīciju, tikmēr 23 vietas zaudējis Štrombahs (583.), par vienu vietu zemāk ir Ozoliņš (1198.), bet Rocēns (dalīta 1556.) vienu vietu ir atguvis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi