Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gulbis izstājas Challenger turnīra pirmajā mačā

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis trešdien Francijā nespēja turpināt spēli Muijeronlekaptifas Challenger turnīra pirmajā mačā.

Gulbis, kurš ATP rangā ieņem 133.vietu un turnīrā bija izsēts ar 16.numuru, otrās kārtas mačā, rezultātam esot 6-2, 6-7(5:7), 0-2, nespēja turpināt maču un apsveica ar uzvaru Vācijas tenisistu Oskaru Oti, kurš reitingā ir 159.pozīcijā.

Ātri panācis uzvaru pirmajā setā, Gulbis pēc ilgākas izspēles mācēja uzvarēt ceturto geimu, panākot 3-1. Tomēr tūlīt pat pretinieks uzvarēja trīs geimos pēc kārtas un panāca 4-3 jau savā labā. Stes nonāca līdz taibreikam, kurā pēc 1:0 vadības Latvijas tenisists zaudēja trīs izspēlēs pēc kārtas, taču laukuma maiņas brīdī atkal bija neizšķirts - 3:3. Ar labu servi punktu setam pielika vācu tenisists - 7-6(7:5), bet Gulbis vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Trešo setu Gulbis sāka ar divām dubultkļūdām servē pēc kārtas un zaudētu geimu. Kad rezultāts bija 6-2, 6-7(5:7), 0-2, 0:40, Latvijas tenisists bija spiests izstāties veselības problēmu dēļ un apsveikt pretinieku ar uzvaru.

Latvijas tenisists no pirmās kārtas bija brīvs, tāpēc zaudējums viņam liedza tikt pie ATP ranga punktiem. Gulbis aizvada neveiksmīgu sezonu un 34 vienspēļu mačos izcīnījis tikai astoņas uzvaras. 

Iepriekšējā turnīrā, Orleānas "Challenger" sacensībās, Gulbis otrās kārtas mačā ar 4-6, 2-6 piekāpās Monako tenisistam Igo Nisam, kurš reitingā ir 437.pozīcijā.

Vislabāk Gulbim šogad veicās Indijā notikušajās Mahārāštras "ATP World Tour 250" sacensībās, kur izdevās aizkļūt līdz ceturtdaļfinālam. Tiesa, šis bija pirmais šī gada turnīrs, un kopš tā Latvijas tenisistam ne reizi nav izdevies tikt tālāk par otro kārtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi