Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gulbis pasaules rangā pakāpjas vēl par 11 vietām

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies vēl par 11 pozīcijām un ieņem 267.vietu.

Gulbis pagājušajā nedēļā piedzīvoja neveiksmi Kordenonsas "Challenger" turnīra otrajā kārtā, nespējot maču aizvadīt līdz galam.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs pakāpies par 23 vietām un ieņem 571.pozīciju, bet Mārtiņš Podžus ir par septiņām vietām augstāk nekā pirms nedēļas (1008.). Arī pārējie latvieši rangā ir augstāk nekā pirms nedēļas - Kārlis Ozoliņš pakāpies par 210 vietām (1066.), Mārtiņš Rocēns - par divām (dalīta 1482.), bet Jānis Podžus - par 32 vietām (dalīta 1580.).

Līderpozīcijās joprojām atrodas neitrālais sportists Daņiils Medvedevs, otro vietu ieņem Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, bet trešais ir spānis Rafaels Nadals. Spānis Karloss Alkarass saglabājis ceturto pozīciju, piekto vietu ieņem grieķis Stefans Cicips, bet sestais ir Vimbldonas čempionāta uzvarētājs serbs Novaks Džokovičs, kuram seko norvēģis Kaspers Rūds. Astotais ir neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, devīto vietu ieņem kanādietis Fēlikss Ožē-Aljasims, bet uz desmito vietu pakāpies polis Huberts Hurkačs

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Štrombahs zaudējis 55 vietas (733.), bet Ozoliņš ir par 29 vietām augstāk nekā iepriekš (817.), kamēr J.Podžum padevies 216 vietu kāpums (dalīta 1494.), M.Podžum 12 vietu kāpums (dalīta 1620.), un Rocēnam izdevies uzlabot savas pozīcijas par 16 vietām (1626.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi