Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Medvedevs Indianvelsas turnīra trešajā kārtā izcīna savu 50.uzvaru šajā sezonā

Indianvelsas WTA 1000 sērijas turnīra trešajā kārtā savu 50.uzvaru sezonā izcīnījis Daņiils Medvedevs, bet pirmajā desmitniekā izsētajam krievam Andrejam Rubļevam un Denisam Šapovalovam no Kanādas turnīrs beidzies.

ASV atklātā tenisa turnīra uzvarētājs Medvedevs, kurš Indianvelsas turnīrā izlikts ar pirmo numuru, sezonas 50.uzvaru guva ar 6-2, 7-6 (7-1) pārspējot ar 27.numuru izlikto serbu Filipu Krajinoviču. Šajā sezonā rekordists ar 52 uzvarām ir grieķis Stefans Cicips.

Astotdaļfinālā Medvedevs spēkiem mērosies ar bulgāru Grigoru Dimitrovu, kurš turnīrā izlikts ar 23.numuru un trešajā kārtā ar 6-3, 6-4 uzvarēja amerikāni Railiju Opelku, kurš izlikts ar 16.numuru.

Ar ceturto numuru izliktais Rubļevs atzina 24 gadus vecā amerikāņa Tomija Pola pārākumu. Indianvelsā pamatturnīrā pirmo reizi iekļuvušais Pols uzvarēja ar 6-4, 3-6, 7-5.

Nākamajā kārtā Pols spēlēs pret britu tenisistu Kemeronu Noriju, kurš turnīrā izlikts ar 21.numuru un trešajā kārtā ar 6-4, 5-7, 6-3 uzvarēja spāni Roberto Bautistu-Agutu, kurš izlikts ar 15.numuru.

Indianvelsas turnīrā pirmo reizi spēlējošais krievs Aslans Karacevs, kurš izlikts ar 19.numuru, ar 7-5, 6-2 pārspēja Šapovalovu, kurš izlikts ar devīto numuru.

Savukārt ar sesto numuru izliktais norvēģis Kaspers Rūds ar 6-7, (4-7), 6-4 pārspēja Loidu Herisu no Dienvidāfrikas. Rūds nākamajā kārtā spēlēs pret argentīnieti Djego Švarcmanu. Ar 15.numuru izliktais Švarcmans pirmo reizi Indianvelsas turnīra ceturtajā kārtā iekļuva, ar 5-7, 6-4, 6-0 uzvarot britu Danielu Evansu, kurš izlikts ar 18.numuru.

Ar astoto numuru izliktais polis Huberts Hurkačs ar 6-3, 6-2 uzvarēja amerikāni Frensisu Tiafo, bet ar desmito numuru izliktais itālis Janniks Zinners nākamajā kārtā iekļuva, jo pretinieks amerikānis Džons Isners atsauca dalību turnīrā, lai būtu līdzās sievai trešā bērna dzemdībās.

2020.gadā Indianvelsas turnīrs nenotika, bet 2019.gadā tajā uzvarēja Baustrietis Dominiks Tīms.

Turnīrs Indianvelsā norisinās uz cietā seguma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi