Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ostapenko WTA rangā izkrīt no piecdesmitnieka, Sevastovai minimāls kāpums

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā WTA rangā izkritusi no vadošā piecdesmitnieka, bet Anastasija Sevastova pakāpusies par pozīciju un ieņem 55.vietu.

Ostapenko savu līdz šim pēdējo spēli aizvadīja Austrālijas atklātajā čempionātā, kur pirmajā kārtā piekāpās čehietei Karolīnai Muhovai. Iepriekš viņa Austrālijā Gippsland Trophy WTA 500 turnīrā izstājās trešajā kārtā. Ne pārāk veiksmīgais sezonas sākums Ostapenko pirmdien jaunajā WTA rangā nobīdījis divas pozīcijas zemāk, viņai ieņemot 51.vietu.

Sevastova pagājušajā ceturtdienā Adelaidas WTA 500 turnīra ceturtdaļfinālā ar 4-6, 7-6 (10:8), 5-7 zaudēja šveicietei Džilai Taihmanai (WTA 57.). Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Sevastova nopelnīja 100 WTA ranga punktus un pirmdiena rangā pakāpusies vietu augstāk - 55.pozīcija.

Tikmēr Diāna Marcinkēviča zaudējusi divas pozīcijas (WTA 278.), bet deviņas vietas augstāk pakāpusies Daniela Vismane (498.). Kamilla Bartone pacēlusies par vietu (727.), Margarita Ignatjeva atkritusi zemāk par trim pozīcijām (985.), kamēr Elza Tomase ir nemainīgi 1104.vietā. Pozīcijas kāpums arī Darjai Semeņistajai (1135.).

Vadošajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Līdere aizvien ir austrāliete Ešlija Bārtija, viņai seko Naomi Osaka no Japānas, rumāniete Simona Halepa, Sofija Kenina no ASV un Jeļina Svitoļina no Ukrainas, kura ir piektā. Līdz desmitajai pozīcijai vietas attiecīgi ieņem čehiete Karolīna Plīškova, Serēna Viljamsa no ASV, baltkrieviete Arina Sabaļenka, Bjanka Andresku no Kanādas, kā arī Petra Kvitova no Čehijas.

Adelaidas WTA 500 turnīra uzvarētāja Iga Švjonteka no Polijas rangā pakāpusies par trim vietām un tagad ieņem rekordaugsto 15.pozīciju.

Dubultspēļu rangā Ostapenko izdevies saglabāt 21.vietu, bet Sevastova zaudējusi pozīciju un ieņem 160.vietu. Marcinkēviča atkāpusies par divām pozīcijām (334.), Vismanei trīs vietu kāpums (720.), kamēr Semeņistaja pakāpusies par pozīciju (820.). Ignatjeva un Bartone attiecīgi saglabājušas 932. un 981.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi