Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Ranga 576.vietā esošais Gulbis tomēr varēs piedalīties Vimbldonas Grand Slam turnīrā

Spānijas tenisists Nikolass Almagro atsaucis savu dalību no jūlija pirmajā pusē gaidāmā Vimbldonas čempionāta, kas vietu pamatsacensībās devis latvietim Ernestam Gulbim.

Almagro nesenajā Francijas atklātajā čempionātā otrās kārtas mačā ar argentīniet Huanu Martinu del Potro neveiksmīgi pakrita un ar asarām acīs izstājās no sacensībām. Tobrīd bez apkalpojošā personāla pie Almagro piesteidzās arī viņa sāncensis un centās mierināt traumēto tenisistu. Spānijas sportists dueli nebija spējīgs turpināt, turklāt arī pēc tam del Potro mierināja pretinieku, abiem sēžot arī uz soliņa.

Tagad oficiāli Almagro atsaucis dalību no Vimbldonas turnīra un viņa vietā pamatsacensībās varēs spēlēt latvietis Ernests Gulbis, kurš pašlaik ATP rangā atkāpies jau uz 576.vietu. Gulbis kopš pērnā gada augusta cīnās ar veselības problēmām un Vimbldonas turnīrā viņš var piedalīties ar aizsargāto rangu, turklāt kopā šādi viņš sacensībām kopā varēs pieteikties vēl septiņas reizes.

Kā zināms, Gulbis februārī atgriezās kortā pēc ilgstošas traumas ārstēšanas, taču arī pēc tam sportistam veselības likstu dēļ nācās atteikties no dalības vairākos turnīros. Ja pirmajā šīs sezonas mačā latvietis spēja gūt uzvaru, nākamajos sešos dueļos viņš piedzīvoja zaudējumus. Neveiksmju sēriju latvietis pārtrauca pirms divām nedēļām Challenger sērijas turnīrā Čehijā, tomēr turnīru vēdera muskuļu traumas dēļ nevarēja turpināt. Līdz Vimbldonas turnīram ir atlikušas vēl divas nedēļas un pagaidām vēl nav oficiāli zināms vai latvietis pagūs šo traumu izārstēt.

Gada trešais Grand Slam turnīrs notiks no 3. līdz 16.jūlijam.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi