Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tenisiste Kerbere nesteidz atrast jaunu treneri

Pērnā gada Vimbldonas turnīra uzvarētāja un trīs Grand Slam titulu īpašniece Angelika Kerbere atklājusi, ka nesteidz meklēt sev jaunu treneri pirms augustā gaidāmā US Open čempionāta.

Kerbere ar savu iepriekšējo treneri Raineru Šitleru sadarbojās vien sešus mēnešus, bet pirms tam viņu trenēja pazīstamais speciālists Vims Fiseti.

Kā 31 gadu vecā Vācijas tenisiste paziņojusi reportieriem, viņa nevēlas sasteigt trenera meklējumus, ko viņai vēlāk nāktos nožēlot.

Drīz, pēc brīvdienām Spānijā, sportiste sauks kopā atlikušo savas komandas daļu un sāks gatavošanos gada pēdējam Grand Slam turnīram ASV atklātajām meistarsacīkstēm, kas norisinās uz cietā seguma un sāksies 26.augustā. Viņa ir šo sacensību 2016.gada uzvarētāja.

Iepriekšējos trijos šīs sezonas Grand Slam turnīros Kerbere panākumus nav guvusi, vistālāk tiekot Austrālijā, kur viņa sasniedza ceturto kārtu. Tas noveda pie šķiršanās no Šitlera.

"Iespējams, ka došanās uz Ņujorku bez trenera nemaz nav tik slikta, jo tas ļaus justies brīvāk," teica pasaules 13. rakete. "Mērķis sezonas otrajai pusei ir atkal spēlēt stabili un laiku kortā, tai skaitā lielajos turnīros aizvadīt ar visu sirdi un dvēseli."

Uz Ņujorku Head & Shoulders seja varēs atļauties doties bez lieka stresa arī tāpēc, ka iepriekšējā gadā US Open ar ceturto numuru izsētā tenisiste aizkļuva vien līdz trešajai kārtai, kur trijos setos piekāpās slovākietei Dominikai Cibulkovai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi