Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

RTU Robežsardze/Jūrmala piecu setu cīņā zaudē Baltijas līgas finālā

RTU Robežsardze/Jūrmala volejbolisti svētdien Igaunijas pilsētā Tartu Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) finālā piecu setu cīņā piedzīvoja neveiksmi un tika pie sudraba godalgām.

Izšķirošajā mačā "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar 2-3 (25:18, 22:25, 25:20, 20:25, 20:22) piekāpās Tartu "Bigbank".

Uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams piektais sets, kura sākumā abas komandas spēlēja līdzvērtīgi, nespējot gūt lielāku pārsvaru par vienu punktu. Seta vidusdaļā "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" iekrāja divu punktu pārsvaru (7:5), bet turpinājumā mājiniekiem izdevās atspēlēties un panākt neizšķirtu 14:14. 

Pēc tam abas komandas apmainījās ar gūtiem punktiem, neizmantojot vairākas mačbumbas, taču Tartu "Bigbank" spēja tikt pie diviem punktiem pēc kārtas un piektajā setā gūt panākumu ar 22:20.

Latvijas vienībā Matīss Gabduļins izcēlās ar 18 punktiem, Jēkabs Dzenis pievienoja 17 punktus, četrus no tiem gūstot blokā, bet 11 punktus sakrāja Roberts Kļaviņš.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Timo Lehmuss, kurš tika atzīts par finālspēles vērtīgāko spēlētāju.

Šosezon regulārajā čempionātā abas komandas bija aizvadījušas četrus dueļus, visos pie panākumiem tiekot Tartu volejbolistiem.

Jau ziņots, ka pirms šī mača "Ezerzeme"/DU cīņā par bronzas godalgām ar 3-1 (22:25, 25:21, 25:19, 26:24) guva panākumu pār "Parnu".

Sestdien pusfinālā "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar 3-1 (25:19, 25:16, 23:25, 25:20) uzvarēja Daugavpils vienību, kamēr "Bigbank" komanda ar 3-0 (25:14, 25:19, 28:26) pārspēja "Parnu".

Savukārt ceturtdaļfinālā "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar 3-0 un 3-0 pieveica Jēkabpils "Lūšus", bet "Ezerzeme"/DU volejbolisti ar 3-1 un 3-1 - "Barrus"/"Voru" komandu, kurai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Latvijas izlases kandidāts Edvarts Buivids.

Iepriekšējā sezonā augstāko vietu no Latvijas komandām ieņēma Jēkabpils "Lūšu" vienība, kas pamatturnīrā bija sestā, nevienam no pašmāju klubiem nepārvarot ceturtdaļfināla barjeru, bet par čempioniem kļuva Tartu "Bigbank" volejbolisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi