Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Beidzot Latvijā atgriezīsies Genādija Samoilova trenētie pludmales volejbolisti

Genādija Samoilova trenētie pludmales volejbolisti pēc treniņnometnes aizvadīšanas Ēģiptē Latvijā atgriezīsies sestdien, sarunā ar LETA pavēstīja treneris.

Jau ziņots, ka G.Samoilova trenētie sportisti gribēja doties uz Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu Kataras galvaspilsētā Dohā marta vidū, taču Katara liedza iebraukt tiem, kas divu pēdējo nedēļu laikā bijuši Ēģiptē.

Tāpēc G.Samoilovs, kurš šogad trenē divus pārus - Edgars Točs/Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs/Mihails Samoilovs, kopā ar sportistiem devās atpakaļ uz Ēģipti trenēties.

Sākotnējais plāns atgriezties Latvijā bija 22.aprīlī, jo 9.maijā bija plānots triju zvaigžņu Pasaules tūres posms Jūrmalā, kurš tika pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Tagad Latvijā iznāks atgriezties 25.aprīlī.

G.Samoilovs atzinīgi izsakās par Latvijas diplomātiskajām pārstāvniecībām gan Ēģiptē, gan Baltkrievijā, kas palīdzējušas, kā varējušas, ar ceļojuma izplānošanu.

"Pašreiz esam Frankfurtes lidostā, tūlīt dosimies uz Minskas lidmašīnu," sazvanīts lidostā, par lidojuma plāniem stāstīja Latvijas 2019.gada labākais treneris. "Vakar izlidojām no Ēģiptes uz Frankfurti Vācijā, bet pa nakti pārgulējām viesnīcā. Tagad lidojam uz Baltkrieviju, tad ar autobusu braucam līdz Latvijas robežai. Tur pretī būs mani draugi ar divām mašīnām. Ar vienu viņi brauks atpakaļ paši, ar otru - mēs. Mājās būsim sestdien agri no rīta."

Pēc tam treneri un sportistus gaida divu nedēļu pašizolācija, bet pēc 12.maija, līdz kuram Latvijā noteikta ārkārtējā situācija, treneris cer, ka jau varēs trenēties Jūrmalas smiltīs.

Visvairāk uz Latviju esot rāvies Edgars Točs, tā kā gadījumā, ja maija vidū nevarēs trenēties pludmalē, tieši viņš tikšot atzīts par vainīgo, smejas Genādijs. "Mēs Ēģiptē ļoti kvalitatīvi patrenējāmies. Puiši ir ļoti labā formā, jo tikai četras dienas uz pareizticīgo Lieldienām un vēl četras dienas, kad bija jūras svētki, nedrīkstējām trenēties," saka treneris.

Atpakaļ lidojot no Ēģiptes, lidmašīnā nebija nosacījumu par katru cenu lietot maskas. Frankfurtē tādas lidostas darbiniekiem nemana vispār. "Mēs nopirkām maskas par 15 eiro. Man ir kabatā, ja vajadzēs," treneris un sportisti ir gatavi visiem variantiem.

Pludmales volejbola turnīri Eiropā pagaidām ir atcelti līdz vasaras otrajai pusei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi