Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Graudiņa/Kravčenoka apstājas Pasaules tūres posma izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā

Pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka piektdien Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā Maskavā piedzīvoja zaudējumu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, sacensības noslēdzot dalītā 17. vietā.

Ar devīto numuru izliktās Graudiņa/Kravčenoka izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar rezultātu 0-2 (15:21, 16:21) piekāpās Vācijas pārim Karlai Borgerei un Jūlijai Sudi, kurām piešķirts 14.numurs. Līdz ar piedzīvoto zaudējumu, Latvijas duets sacensības noslēdza dalītā 17. vietā.

Pirmā seta sākumā nelielu pārsvaru ieguva vācietes, panākot 8:5. Latvijas sportistes pārsvaru nespēja samazināt arī dodoties tehniskajā pārtraukumā (9:12), bet mača turpinājumā rezultātu tā arī neizdevās izlīdzināt, pirmo setu zaudējot ar 15:21. Arī otrajā setā Eiropas čempiones nonāca iedzinējos ar 1:3, bet mača turpinājumā no pretiniecēm atpalika par diviem trim punktiem. Mača izskaņā Vācijas duets jau bija attālinājies līdz +5 (19:14), bet brīdi vēlāk svinēja uzvaru ar 21:16.

Jau ziņots, ka Graudiņa/Kravčenoka H apakšgrupas pirmajā duelī ar 2-0 (21:13, 21:11) pārspēja ķīnietes Čeņu Sjue/Sjiņsjiņu Vanu, kurām ticis 24.numurs, bet otrajā spēlē ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās Krievijas duetam Jekaterinai Birlovai/Jevgēņijai Ukolovai, kuras izsētas ar astoto numuru.

Graudiņai/Kravčenokai šīs bija pirmās spēles pēc sestdien turpat Maskavā notikušā Eiropas čempionāta fināla, kurā Latvijas duets svinēja uzvaru divos setos. Starp abiem turnīriem viņas uz dažām dienām bija atgriezušās mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi