Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par uzvarētājiem Ventspilī kļūst Samoilovs/Šmēdiņš un Graudiņa/Kravčenoka

Svētdienas vakarā Ventspilī noslēdzās ERGO Open 2020 Latvijas čempionāta pirmais posms pludmales volejbolā. Sieviešu zelta finālā Anastasija Kravčenoka/Tīna Graudiņa līdzīgā cīņā pārspēja Varvaru Brailko/Aneti Namiķi, savukārt vīru finālā Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš pieveica lietuviešus Patriku Stankeviču/Audrju Knašu, informē rīkotāji.

ERGO Open 2020 posmā Ventspilī vīriešiem uzvaras laurus plūca Latvijas pēdējo gadu titulētākais duets Samoilovs un Šmēdiņš. Finālā Latvijas duets ar 2:0 (21:19, 21:19) apspēlēja turnīrā ar ceturto numuru izsētos lietuviešus Stankeviču/Knašu, kuri pirms tam pusfinālā pamanījās apspēlēt Mārtiņu Pļaviņu un Edagru Toču (2:1).

Mārtiņš un Edgars cīņā par trešo vietu ar rezultātu 2:1 (21:19, 18:21, 15:9) pieveica Mihailu Samoilovu un Aleksandru Soloveju, kuri pusfinālā atzīstami cīnījās ar Samoilovu un Šmēdiņu, piekāpjoties vien trīs setu cīņā.

Sieviešu konkurencē savu favorītu statusu apliecināja Eiropas čempiones Tīna Graudiņa un Anastastija Kravčenoka, kuras līdzvērtīgā finālmačā apspēlēja gados jaunākās tautietes Aneti Namiķi un Varvaru Brailko – 2:0 (21:18, 26:24).

Spēlē par bronzu Igaunijas un Lietuvas duetu cīņā pārākas bija igaunietes Helēna Hollas/Līsa Somets, divos setos apspēlējot lietuvietes Ievu Dumbauskaiti un Gerdu Grudzinskaiti – 2:0 (21:18, 21:18).

Šosezon Latvijas čempionātā ERGO Open 2020 pludmales volejbolisti sacenšas četros posmos un finālā. Fināla posmā 16. augustā Cēsīs, izpaliekot spēlētājiem no citām valstīm, tiks kronēti 2020. gada Latvijas čempioni. Nākamais posms no 17. līdz 19. jūlijam notiks Jūrmalā

Jau astoto gadu par aizraujošu čempionāta norisi palīdz gādāt Latvijas pludmales volejbola čempionāta ģenerālsponsors – apdrošināšanas sabiedrība ERGO. Čempionātu atbalsta Ventspils, Jūrmalas, Saulkrastu, Daugavpils un Cēsu pilsētas domes.

Ieeja uz visām ERGO Open 2020 spēlēm ir bez maksas, tāpēc līdzjutēji ir aicināti klātienē izbaudīt augstas klases pludmales volejbola spraigās spēles, piedalīties konkursos, kā arī baudīt labu mūziku un karsējmeiteņu uzstāšanos. Atgādinām, ka ievērojot Latvijas valdības noteiktos drošības pasākumus skatītāju vietu skaits klātienē ir ierobežots, un ierasti pilnas skatītāju tribīnes šogad nedrīkst būt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi