Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Warner Bros. Discovery iegūst tiesības pārraidīt IBU rīkotās biatlona sacensības

Uzņēmums Warner Bros. Discovery ir palielinājis savās straumēšanas platformās pieejamo ziemas sporta veidu satura paku, noslēdzot vairāku gadu līgumu ar Eiropas Raidorganizāciju apvienību (EBU) un iegūstot tiesības pārraidīt visas Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) sacensības.

Darījums aptver 44 valstis un teritorijas visā Eiropā, kā arī Āzijas un Klusā okeāna reģionā (izņemot Ķīnu), un tas nozīmē, ka skatītāji, kam ir pieeja “Warner Bros. Discovery” platformām “discovery+”, “Eurosport” un “Eurosport App”, varēs skatīties visas vīriešu un sieviešu Pasaules kausa biatlonā sacensības, kurās piedalīsies arī francūzis Kantēns Fijons Maijē un norvēģiete Marte Olsbu Reiselanne, abiem šosezon aizstāvot savus titulus.

IBU Pasaules kausa notikumi sāksies Kontiolahti, Somijā (šī gada 29. novembris – 4. decembris), savukārt nākamais čempionāta biatlonā posms notiks Oberhofā, Vācijā (2023. gada 10.–19. februāris).

2022.–2023. gada sezonā fani varēs just līdzi saviem elkiem vairāk nekā 190 sacensībās, skatoties tiešraides ziemas sporta aktivitātēs kopā 1100 stundu garumā. “Warner Bros. Discovery” digitālo platformu, tostarp “Eurosport.com”, pārklājums, nodrošinās, ka ikkatrs sacensību mirklis tiks iemūžināts un pārraidīts visā pasaulē.

“Warner Bros. Discovery” viceprezidents sporta pārraižu tiesību iegūšanas un satura sindikācijas (pieejamības nodrošināšanas) jautājumos Trojans Pailo skaidro: “Mūsu zināšanas un lielā pieredze ziemas sporta veidu pārraidēs sniedz mums iespēju nodrošināt izcilu saturu līdzjutējiem, ļaujot ieskatīties nozīmīgākajos biatlona sacensību brīžos jau vairāk nekā 30 gadus. Esam spējuši piesaistīt plašu auditoriju, piemēram, sasniedzot rekordlielu skatītāju skaitu šogad ziemas olimpisko spēļu laikā, vienlaikus līdzjutējiem visa gada garumā piedāvājot visplašāko ziemas sporta notikumu tiešraides. Esam priecīgi un pagodināti par noslēgto ilgtermiņa līgumu ar EBU, nodrošinot, ka pasaules labākie biatlona notikumi arī turpmāk būs pieejami mūsu kanālos un platformās, lai plašais fanu pulks arī nākotnē varētu baudīt savu iecienītāko sporta veidu.”

IBU ģenerālsekretārs Makss Kobs stāsta: “Mēs esam priecīgi, ka turpmāk “Eurosport” piedāvās BMW IBU Pasaules kausa izcīņas biatlonā un pasaules čempionātu tiešraides sacensību līdzjutējiem visā Eiropā. Sportisti katras sacensības padarīs par dramatiskām un aizraujošām, biatlonam kļūstot interesantākam kā jebkad agrāk.”

Paskāls Fratelija, EBU sporta pārraižu komercdirektors, teic: “Esam gandarīti sadarboties ar “Warner Bros. Discovery”, lai padarītu biatlonu pieejamu vēl lielākai auditorijai visā Eiropā un ārpus tās, tā palielinot EBU nodrošināto pārklājumu. Biatlons ir bijis viens no pēdējo gadu populārākajiem ziemas sporta veidiem, un esam lepni, ka esam palīdzējuši tā fanu pulkam augt, jau gadiem ilgi nodrošinot sacensību pārraides kā IBU partneris.”

“Warner Bros. Discovery” platformas ir kļuvušas par biatlona fanu iecienītām, pirmo reizi šī sporta veida sacensības pārraidot kanālā “Eurosport” pirms vairāk nekā 30 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi